Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Afla cum stai cu dragostea si relatiile in anul urmator

Gemeni

Acesta nu va fi anul unor schimbari extraordinare pe plan amoros. Relatiile stabile nu vor fi zguduite in 2014 insa cei singuri au marea sansa de a-si intalni iubirea.

Jupiter este planeta care guverneaza dragostea Gemenilor iar acest lucru inseamna ca vor fi atrasi de persoanele cu o situatie financiara infloritoare. In acelasi timp,persoanele care vor sa cucereasca inimile acestor nativi trebuie neaparat sa fie foarte atasati de camin si sa-si doreasca o viata de familie.

Vei avea o perioada foarte plina iar casa dragostei va fi foarte activa de la inceputul lui 2014 pana pe 16 iulie. Este foarte posibil ca in aceasta perioada sa te indragostesti de cineva destul de apropiat, fie de un prieten, fie de un coleg de munca.

Atitudinea ta se va schimba in special de pe 3 august. Vei deveni foarte stabil din punct de vedere emotional si vei pune pret mai degraba pe valorile spirituale decat pe aspectele materiale.

Citește și:

Rac

Viata ta amoroasa si-a luat avant inca din 26 iunie 2012 si se mentine si in anul care urmeaza. Daca nu ti-ai gasit inca partenerul, sansele tale sunt considerabil mai mari in 2014. Desi nu este neaparat probabil sa te casatoresti, noua ta relatie va fi atat de trainica incat nu vei simti nevoia unui legamant oficial.

Iti vei dori sa te relaxezi si sa iti petreci aproape tot timpul liber in compania persoanei iubite si de aceea, vei avea un an foarte plin si pe planul social.

Trebuie sa ai grija sa nu confuzi iubirea adevarata cu pasiunea, chiar daca pe moment, va parea ca se identifica una cu cealalta.

Spre finalul anului, vei fi guvernat de impulsurile sexuale. Acest lucru poate insemna o legatura mai stransa cu partenerul de cuplu dar si probabilitatea sa calci stramb, in cautarea de experiente noi.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc