Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Anul 2014 este un an plin de surprize pentru toate zodiile. Intra si descopera ce ti-au pregatit astrele!

Anul 2014 este anul calului de lemn ceea e inseamna ca in acest an vom avea parte de o multitudine de surprize. Este un an al deciziilor importante atat in sfera profesionala cat si in cea personala, dar si un an incarcat cu evenimente imprevizibile.

Berbec

Primele luni ale anului 2014 nu sunt tocmai usoare datorita crucii cardinale care este formata din Uranus, Jupiter, Marte si Pluto.

Cu toate acestea vei avea parte de evenimente importante care vor avea un impact puternic asupra ta si care iti vor intensifica rolul in societate si in familie.

berbec 2014

foto femeie tanara si frumoasa sursa shutterstock

Cariera este vedeta anului 2014 pentru ca acolo au loc cele mai mari schimbari, acolo se petrec cele mai importante evenimente si acolo iti consumi cea mai mare parte a energiei. Iti vei folosi foarte mult latura creativa si cea intuitiva in ceea ce priveste dezvoltarea profesionala, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Citește și:

Dragostea nu este punctul forte al anului 2014, dar nici nu vei putea sa te plangi. Chiar daca nu vei reusi sa consolidezi o relatie stabila, vei intalni persoane importante de la care vei avea foarte multe de invatat. Daca alegi sa ai rabdare, ceea ce nu este specific unui berbec, vei putea avea succes si pe plan sentimental insa asta depinde doar de tine si de alegerile pe care le faci.

Starea de sanatate este in general buna pe tot parcursul anului. Pot aparea mici afectiuni dentare sau ale aparatului digestiv. De recomandat ar fi sa te mai odihnesti din cand in cand pentru ca stresul provoaca cele mai multe afectiuni.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc