Setari Cookie-uri

Horoscopul sexual: Mituri demontate despre zodii

Zodiacul virilitatii: Performantele sexuala a barbatului in functie de zodie

Trasaturile zodiilor pot influenta comportamentul barbatilor in pat. De regula, sunt ridicati in slavi si premariti pentru abilitatile lor. Iata insa care este adevarul din spatele horoscopului sexual, cu bune si cu rele.

Citeste previziunile astrale zilnice pe horoscop.kudika.ro

Barbatul Berbec – Fiara de cursa scurta

De regula, despre barbatul nascut in Berbec se pune ca este egoist si nu are rabdare in pat. La o privire mai atenta, iti poti da seama ca Berbecii se impart in doua categorii.

Pe de-o parte sunt cei care in 10 minute si-au terminat treaba, cu tot cu preludiu. Ce face doamna de sub ei cu orgasmul propriu si personal este problema dansei.

La capatul opus sunt Berbecii domni care fac un titlu de onoare din a-si duce partenera la orgasm. Acestia nu se tem de un preludiu prelungit si este punctul lor forte. De altfel, actul sexual nu dureaza cat un maraton insa este satisfacator pentru ambii parteneri.

Citește și:

horoscop erotic cuplu senzual

foto shutterstock cuplu senzual

Barbatul Taur – Sex regulamentar

Nativul in Taur este foarte inclinat catre aspectele materiale ale vietii si nu are foarte multa imaginatie. Compenseaza insa prin romantism si are tendinta sa isi pregateasca scena inainte sa seduca.

Arsenalul sau include lumanari parfumate, bomboane de ciocolata si muzica in fundal. Nimic iesit din tipare, deci, dar trebuie apreciat ca depune efort.

Prestatiile sale sexuale nu stralucesc neaparat dar are o rezistenta fizica sporita si erectia rezista, rezista, rezista.

Barbatul Gemeni – Sexul dupa toane

Pentru ei, sexul se practica dupa chef. Daca se simt pasionali si plini de avant, partenerele lor vor fi satisfacute cu siguranta. Pe de cealalta parte, Gemenii pot fi foarte egoisti si nu se gandesc mai departe de propriul orgasm.

Nu pierd timpul cu preludiu si nici nu au foarte multa rabdare. Au totusi imaginatie pe care o folosesc din plin, in momentele lor bune.

Citește și:

Sunt foarte schimbatori in pat si de la o stare de spirit romantica si plina de dulcegarii de indragostiti, pot trece la bice si catuse mai rapid decat iti aduci aminte cum te cheama.

Citeste pe Kudika.ro

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Astrologie: Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc