Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru noiembrie 2013

Rac – Viata de cuplu infloreste

Venus se va afla in casa dragostei timp de cateva luni bune, de la inceputul lui noiembrie, pana in prima jumatate a lui februarie . Acest lucru iti va influenta in bine relatiile sentimentale si daca nu ai gasit inca pe cineva, ai sansa in aceasta luna sa te indragostesti. Pentru cuplurile stabile vine de asemenea o perioada favorabila, plina de romantism si de clipe placute in doi.

Pe plan profesional, te vei simti foarte inspirat si ai idei bune. De aceea, vei finaliza proiectele mai vechi, fiind influentat foarte puternic de Uranus. Ai multa putere de convingere si vei sti cum sa atragi oameni de partea ta, astfel incat sa primesti sustinere pentru initiativele tale.

Leu – Relatia ta trece prin presiuni externe

Relatia de cuplu va fi tulburata in aceasta luna de interventia unor probleme care nu au legatura directa cu tine si cu partenerul tau. Un rol important in aceasta situatie delicata il va juca relatia fiecaruia dintre voi cu familia celuilalt, pentru ca pot aparea presiuni. Este foarte important sa faceti front comun si sa nu va dezbinati.

Citește și:

Dupa 10 noiembrie te vei concentra mai mult asupra problemelor financiare si poti gasi surse suplimentare de venit. Vei pune mult accent pe viata profesionala si te straduiesti sa iti finalizezi toate sarcinile primite. Din acest punct de vedere, este o luna agitata dar vei fi multumit de rezultatele obtinute.

Fecioara – Noiembrie sta sub semnul dragostei

Luna noiembrie arata cu siguranta foarte bine pentru Fecioare pe plan sentimental. Pentru cei care nu au inca o relatie, acum este cea mai buna perioada ca sa inceapa o poveste de dragoste.

Marte s-a mutat deja in Fecioara iar Venus intra chiar de pe 5 noiembrie in casa dragostei. Ceea ce inseamna ca libidoul tau va creste si viata sexuala va inflori. Ai mari sanse sa te indragostesti sau sa iti stabilizezi relatia actuala.

Nici pe plan profesional, nu ai motive sa te ingrijorezi. Vei avea foarte multa energie pe parcursul lunii noiembrie si ai curajul sa iti asumi riscuri mari. De aceea, vei avea doar de castigat. Responsabilitatile tale pot creste dar in acelasi timp, va creste si satisfactia personala si materiala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc