Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul anului 2014 al fetelor singure

Daca esti singura si vrei sa ai pe cineva langa tine anul 2014 s-ar putea sa fie cu noroc. Am pregatit un horoscop special pentru fetele singure ale zodiacului!

Anul 2014 vine cu multe surprize pentru fetele care inca nu si-au gasit sufetul pereche asa ca va invit sa descoperiti ceea ce au pregatit astrele pentru voi.

Berbec

Primele luni ale anului 2014 nu sunt tocmai favorabile din punct de vedere al dragostei. Planetele se concentreaza pe cariera si bani in primul trimestru, insa spre a doua jumatate a anului lucrurile incep sa se aseze si din acest punct de vedere.

horoscop 2014

foto femeie fantastica seducatoare sursa shutterstock

Pana atunci vei avea parte de aventuri si mici povestioare de dragoste din care vei avea foarte multe de invatat. Nu te intrista pentru ca toate acestea duc spre o directie favorabila din punct de vedere al dragostei.

Descopera pe Kudika horoscopul dragostei pentru anul 2014

Dupa ce vei cunoaste mai multe tipologii de barbati vei reusi sa iti dai seama exact de ceea ce vrei si ai nevoie de la un barbat. In a doua jumatate a anului vei cunoaste pe cineva special care te va face sa ai o alta perspectiva asupra notiunilor de dragoste si relatii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc