Setari Cookie-uri

Horoscopul chinezesc pentru 2014: Anul Calului de Lemn

Previziuni astrale pentru toate zodiile

Maimuta

Anul nasterii: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Nativii Maimutei au o inteligenta vie, patrunzatoare, mult peste medie. Stiu cum sa profite de sansele lor si nu se vor pierde in anonimat in anul care urmeaza. Muncesc insa foarte mult si sunt dispusi la mici probleme de sanatate, in special in ceea ce priveste sistemul digestiv.

Cariera lor poate trece printr-o schimbare radicala si au sansa sa puna bazele unui proiect propriu, de amploare, care va aduce beneficii materiale pe termen lung.

Viata lor amoroasa va fi orice, mai putin anosta. La inceputul anului, pot cunoaste un om interesant care le poate da batai de inima ca in liceu. Trebuie sa fie totusi prevazatori, chiar daca nu le sta de regula in caracter si sa nu puna caruta inaintea cailor.

Cocos

Anul nasterii: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Sub semnul Cocosului din zodiacul chinezesc se nasc cele mai sociabile dar si cele mai arogante persoane. Orgoliul lor va fi insa pe deplin satisfacut in 2014. Cocosii vor fi foarte norocosi iar astrele le pot aduce numeroase castiguri marunte din activitati speculative. Totusi, nu este indicat sa se bazeze pe acestea.

Citește și:

Se vor concentra foarte mult asupra vietii profesionale iar cariera lor le va aduce multe satisfactii. Din aceasta cauza, se vor afunda foarte mult in munca si risca sa piarda din vedere toate celelalte aspecte ale vietii.

Nu vor petrece foarte mult timp singuri si se pot indragosti fulgerator de cine se asteapta mai putin. Cei mai multi dintre ei se vor maturiza din punct de vedere emotional si au sansa sa inceapa o relatie stabila.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc