Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla previziunile astrale ale ultimei luni din 2013

Prima parte a lunii decembrie se afla sub influenta unei legaturi benefice intre Jupiter si Saturn. Datorita acestei energii vom gasi puterea sa ne organizam timpul foarte eficient astfel incat sa stam mai mult alaturi de cei dragi. Cu toate ca urmeaza o perioada benefica pentru toate semnele zodiacale, rasfatatii ultimei luni a anului vor fi Sagetatorii, Capricornii, Varsatorii si Pestii.

Citeste previziunile astrale zilnice pe Kudika.ro

Berbec

Pe nativii in Berbec ii asteapta o luna foarte aglomerata pe toate planurile. Acum este momentul in care legaturile de familie, precum si cele amoroase se vor suda foarte mult.

Unii dintre ei se pot simti nostalgici si daca se lasa curpinsi de apatie, pot fi loviti de depresia sarbatorilor de iarna. De aceea, este recomandat pentru ei sa petreaca mai mult timp in compania oamenilor dragi si sa nu se concentreze acum asupra carierei.

Citește și:

Din punct de vedere financiar, decembrie nu straluceste pentru Berbeci dar nici nu au motive serioase de ingrijorare. Cele mai bune zile pentru ei vor fi 2 si 5 decembrie. In aceste zile pot aparea noi oportunitati pentru colaborari profesionale sau de afaceri care vor da rezultate la inceputul lui 2014.

Trebuie sa fie foarte atenti in special pe 4 decembrie, pentru ca vor avea o zi foarte grea. Nu se pot concentra cu niciun pret si sunt predispusi la accidente sau isi pot pierde actele.

femeie iarna

foto shutterstock femeie pe fundal de iarna

Taur

Decembrie incepe cu o veste buna pentru Tauri. Mercur a stat in casa relatiilor in ultimele doua luni iar acest lucru le-a adus piedici acestor nativi in a-si exprima afectiunea. La inceputul acestei luni, in sfarsit iese din aceasta zona iar relatiile Taurilor se vor imbunatati considerabil. Dupa aceasta perioada dificila, lucrurile vor decurge mai lin pentru ca au invatat cateva lectii foarte valoroase.

Citește și:

In ceea ce priveste locul de munca, in decembrie nu au motive sa isi faca griji atat timp cat lucreaza in echipa. Acest lucru nu va fi o piedica in calea Taurilor pentru ca sunt mai sociabili ca de obicei si se simt foarte bine in compania oamenilor. Sunt manati de un avant creativ si au foarte multe idei bune care vor fi apreciate atat de colegii tai, cat si de superiori. De aceea, 2014 poate incepe pentru acesti nativi cu o marire de salariu.

Pe de cealalta parte, nu trebuie sa munceasca in exces pentru ca ii asteapta o perioada foarte sensibila. Din decembrie pana la mijlocul verii lui 2014, trebuie sa fie foarte atenti cu starea lor de sanatate si sa se menajeze pe cat de mult se poate.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc