Setari Cookie-uri

Astrologie: Miscarile retrograde ale planetelor si efectele acestora

Fazele retrograde ale astrelor in 2014

Marte retrograd

Zodie patronata: Berbec, Scorpion

Influenta lui Marte retrograd depinde foarte mult de relationarea intr-un anumit moment cu alte planete. Vestea buna este ca in faza retrograda, Marte poate induce o stare de liniste si de calm, o stare de spirit foarte buna si multa energie.

Pe de cealalta parte, aspectele negative al acestei miscari sunt agresivitatea, starile de nervozitate neprovocata si lipsa de diplomatie. In aceste cazuri, cei mai multi dintre nativi actioneaza sub impulsul momentului si nu isi cumpanesc foarte mult deciziile.

Perioade retrograde in 2014: 1 martie - 20 mai

Jupiter retrograd

Zodie patronata: Sagetator, Pesti

Jupiter in general are o influenta buna, indiferent de miscarea pe care o face. Insa atunci cand este in faza retrograda, oamenii sunt mai calzi unii cu ceilalti si cu siguranta mult mai calmi.

Citește și:

Planeta influenteaza pozitiv aspectele materiale ale vietii si aduce bunastare. Mai mult de atat, din aceasta pozitie trimite un val de energie pozitiva dar si de generozitate.

Astfel, toti ceilalti nativi imprumuta din aerul contemplativ al Sagetatorilor si din romantismul Pestilor.


Perioade retrograde in 2014: 1 ianuarie - 6 martie, 8 - 31 decembrie

Saturn retrograd

Zodie patronata: Capricorn, Varsator

La fel ca Jupiter, si Saturn influenteaza aspectele materiale ale vietii noastre. Insa in faza retrograda, acesta aduce avaritie si lipsa simtului practic.

In aceste momente, cei mai multi dintre nativi se concentreaza foarte mult asupra modalitatilor in care pot castiga bani, fara sa se gandeasca la consecintele actiunilor lor.

Neincrederea este o alta problema ridicata de Saturn retrograd, atat in fortele proprii cat si in ceilalti oameni. Din aceasta cauza, atmosfera devine tensionata si pot aparea conflicte fara temei serios.

Citește și:

Perioade retrograde in 2014: 2 martie - 20 iulie

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc