Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce talent ascuns ai in functie de zodie?

Crezi ca stii totul despre tine sau cerzi ca unele lucruri iti ies asa cum trebuie pentru ca pur si simplu le nimeresti? Ei bine afla de la noi ca nimic nu este intamplator!

Esti creativa, sau poate ca reusesti sa stabilesti legaturi pe care altii nici nu le observa, sau esti o persoana ce poate echilibra lucrurile in jurul ei. Oricare dintre acestea reprezinta un talent ascuns sau o abilitate speciala daca vrei sa o numesti asa care este mai accentuata decat celelalte si trebuie doar un pic fructificata pentru a fi cu adevarat deosebita.

Berbec - Curaj

Nu este neaparat un talent ascuns cat mai degraba o abilitate si o calitate pe care trebuie sa o dezvolti in timp. Talentul este acela ca stii cum sa iti folosesti curajul in favoarea ta atunci cand vine vorba de provocarile pe care le primesti in special la locul de munca. Ai curajul de a te aventura in proiecte noi, in proiecte de proportii mari si de fiecare data reusesti sa le duci la bun sfarsit. De asemenea curajul iti dezvolta si spiritul de aventura care te ajuta sa te relaxezi.

Citește și:

foto fata seducatoare sursa shutterstock

Taur - Stabilitate

Cea mai mare calitate a ta este aceea de a crea stabilitate si confort in viata de zi cu zi. Talentul care provine din aceasta abilitate de a crea stabilitate este acela ca reusesti sa te bucuri de fiecare moment din viata ta si traiesti fiecare clipa la intensitatea meritata. Reusesti sa te relaxezi in orice moment si sa te detasezi de problemele momentului respectiv.

Gemeni - Comunicare

Fiecare dintre noi stim sa comunicam intr-un fel sau altul si reusim sa stabilim legaturi cu cei din jur, dar tu ai un talent incredibil atunci cand vine vorba de comunicare. Reusesti sa te conectezi cu fiecare persoana cu care intri in contact si stabilesti o linie de comunicare intr-un timp foarte scurt. Cu acest talent reusesti sa ii faci si pe cei din jurul tau sa comunice mai bine intre ei. Ai putea fi un foarte bun mediator.

Citește și:

Citeste pe Kudika:

Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

Ezoteric: Ritualuri, vraji si farmece de dragoste

Astrologie: Miscarile retrograde ale planetelor si efectele acestora

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc