Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai orgolioase zodii

Cei mai aroganti nativi ai zodiacului

5. Capricorn

In ceea ce priveste orgoliul, Capricornii seaman foarte bine cu Taurii. Desi nu le place sa recunoasca acest lucru, au foarte multe trasaturi de caracter comune cu acestia. Perseverenta in munca si realismul ar fi doua dintre ele, si poate tocmai de aceea sunt zodii compatibile 100%.

Din punct de vedere personal, nu ai cum sa lovesti un Capricorn in orgoliul pentru simplul motiv ca nu iti va da ocazia. Sunt perfectionisti pana la obsesie si lasa impresii placute oriunde se duc. Insa sunt foarte sensibili la esecurile lor profesionale.

Atunci cand lucrurile nu merg in directia dorita de ei sau sunt nevoiti sa cedeze posturile de conducere, se vor simti umiliti.

Isi asuma responsabilitati fara sa clipeasca si se incarca uneori cu acestea, fara sa isi dea seama. Din aceasta cauza, nu vor da inttodeauna randamentul scontat si va fi o mare lovitura pentru ei.

Citește și:

capricorn

foto prima pagina shutterstock femeie cu ruj rosu

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc