Setari Cookie-uri

Ezoteric: Profetia initialei tale

Astrologia nu poate fi niciodata deslusita in totalitate, iar ezotericul cu atat mai putin. Intotdeauna este ceva nou de aflat, ceva surprinzator care ne pune pe ganduri.

P - Sunt oameni ce iubesc stabilitatea si cultura. Sunt de asemenea si foarte spirituali, indreptati catre arta si natura. Le place sa studieze foarte mult si sa se specializeze in diverse domenii de activitate . Cu toate astea sunt adesea firi inchise car nu socializeaza prea mult.

Q - Ca si litera ce reprezinta initiala prenumelui, cei din aceasta categorie sunt oameni cu adevarat speciali si ingeniosi. Sunt atrasi de subiecte si domenii controversate, le place misterul si tot ceea ce tine de sfera magica.

R - Sunt persoane foarte reflexive si foarte profunde cu un spirit analitic foarte bine dezvoltat. Usor de impresionat, purtatorii acestei initiale sunt deosebit de afectuosi cu cei din jur si gata oricand sa le sara in ajutor.

foto: femeie sexy, Shutterstock

S - Cei care fac parte din aceasta categorie sunt persoane destul de sobre care nu obisnuiesc sa iasa din rutina zilnica. Trateaza toate lucrurile cu o seriozitate extraordinara pentru ca nu au o viata tocmai usoara si trebuie sa munceasca din greu pentru a obtine ceea ce vor.

Citește și:

T - Sunt oameni mereu in miscare si mereu in cautare de nou. Sunt tot timpul in alerta pentru ca se plictisesc repede si au tot timpul nevoie de ceva nou in viata lor care sa ii determine sa mearga mai departe catre culmi mai inalte.

U - Se cred superiori si au o atitudine sfidatoare de cele mai multe ori. De asemenea sunt firi artistice si sunt atrasi de lucrurile magice, supranaturale si de cunoastere absoluta. Tocmai din aceasta cauza sunt profesionisti desavarsiti.

Citeste si Astrologie: Miscarile retrograde ale planetelor si efectele acestora

V - In aceasta categorie sunt oameni care isi definesc foarte bine obiectivele si fiecare pas ce duce la implinirea acestora. De obicei isi propun lucruri marete pe care reusesc sa le atinga cu multa munca si rabdare. Sunt caracterizati prin intuitie si inteligenta.

W - Sunt persoane care se adapteaza foarte usor la nou si sunt foarte comunicative. Sunt foarte sociabili si prietenosi in acelasi timp. Isi fac tot timpul prieteni noi si se inconjoara de persoane de la care au ce invata.

Citește și:

X - Sunt lideri inascuti si firi creative. De asemenea au o senzualitate aparte si latura erotica foarte bine dezvoltata. Spiritul intreprinzator ii ajuta sa se descurce in orice situatie si sa reuseasca sa ajunga acolo unde si-au propus.

Citeste si Compatibilitatea numeloor in astrologia europeana

Y - Sensibilitatea si emotivitatea ii caracterizeaza pe cei din aceasta categorie, dar in acelasi timp pot fi foarte curajosi si intuitivi ceea ce ii ajuta la stabilirea legaturilor cu cei din jur. Romantici din fire, sunt vesnic indragostiti.

Z - Ultima litera din alfabet inspira la competitivitate (“cei din urma vor fi cei dintai”) si la incredere in fortele proprii. Cei din aceasta categorie cauta mereu sa se afirme si sa iasa in fata cu ceva nou care sa impresioneze.

Foto prima pagina: femeie care citeste, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc