Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu cariere de succes

Horoscopul succesului in viata profesionala

Afla daca te numeri printre nativii care au fler deosebit in afaceri sau viata profesionala.

1. Taur

Nativii in Taur sunt oameni foarte dedicati profesiei lor. Au insa un mare neajuns. Uneori sunt dispusi sa faca lucruri care nu ii intereseaza si nu ii stimuleaza doar pentru a avansa in cariera.

Nu fac acest lucru pentru ca sunt ipocriti ci pentru ca au foarte mult simt practic. Nu se simt foarte bine atunci cand apar schimbari, cu atat mai putin in domenii atat de importante cum ar fi locul de munca. De aceea, pot ramane o perioada indelungata de timp pe acelasi post.

Pentru ei, jobul este doar un job si sunt foarte obiectivi in acest sens. Se detaseaza foarte usor de problemele profesionale si nu le aduc niciodata acasa.

Invata repede, cu placere si sunt foarte loiali. Aceste caracteristici ii vor ajuta sa avanseze insa uneori, daca nu isi folosesc aceste talente, pot fi considerati pur si simplu doar buni executanti.

Citește și:

femeie de afaceri

sursa foto shutterstock femeie la birou

2. Gemeni

Cei nascuti sub aceasta zodie sunt influentati de Mercur, corespondentul roman al zeului grec Hermes. Acesta era patronul mestesugurilor, ale negotului dar si al pungasilor.

Nativii in Gemeni sunt oameni prietenosi, comunicativi si foarte deschisi. Se adapteaza la situatiile noi mai rapid decat orice alta zodie si sunt mereu pregatiti sa faca fata provocarilor. Isi asuma uneori riscuri foarte mari insa in definitiv, aceasta este cheia succesului.

Lucreaza foarte bine in echipa si se simt in largul lor atat din postura de colaborator cat si din cea de conducator.

Gestioneaza usor situatiile tensionate tocmai pentru ca au firi foarte deschise.

Problema lor este ca au obiceiul sa isi duca acasa problemele de la locul de munca si lucreaza de multe ori peste program.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc