Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 5 zodii de barbati perversi

Fii pregatita sa te feresti de cei mai perversi barbati ai zodiacului!

Si nu ma refer aici la preferintele sexuale ci la caracterul si temperamentul lor care tind sa va faca pe voi, fiintele sensibile si gingase sa suferiti si sa tanjiti dupa atentia si afectiunea lor.
Reusesc cu sau fara voia lor sa va puna inima pe jar si apoi sa plece fara sa se uite inapoi, fara sa le pese de voi si de sentimentele voastre sincere.

Gemeni

Barbatii nascuti sub zodia gemenilor sunt perversii zodiacului, calai nascuti. Nu sunt statornici si nici nu se gandesc sa isi puna pirostriile vreodata. Tind sa se gandeasca la iubire ca la un joc erotic unde nu se tine cont de sentimente.

Desigur ca au o putere incredibila de a te atrage in mrejele lor si de a te dezbraca de inhibitii pentru ca mai apoi sa isi indrepte atentia catre alte victime.

Fecioara

Barbatii din zodia fecioarelor sunt perfectionisti inca din momentul in care vin pe lume asa ca ai face bine sa te inarmezi cu multa rabdare daca te gandesti sa te implici intr-o relatie cu un barbat fecioara. Nu este dispus la infidelitate, insa daca standardele tale sunt cu putin mai jos decat ale lui nu se gandeste de doua ori inainte sa iti spuna "adio".

Citește și:

Este foarte pretentios si cere mult prea multe de la o relatie fara sa ofere la schimb aceleasi lucruri.

Citeste si:

Horoscopul mincinosilor: Top 3 zodii care mint si-n somn

Top 5 zodii care se imbogatesc in 2014

Top 5 cele mai orgolioase zodii

Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc