Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai bune zodii de barbati cu care sa te mariti

Tie care iti place mai mult?

Barbatii si casatoria sunt un fel de baba si mitraliera. Fug ca dracul de tamaie cand aud chiar si numai cateva vorbe despre responsabilitati, casatorie, angajamente si compromisuri. Asa ai crede despre orice barbat in parte asa cum ai crede despre orice femeie ca abia asteapta sa se marite, sa toarne vreo doi plozi si acesta sa fie scopul ei principal in viata.

foto: cerere in casatorie, Shutterstock

Stii foarte bine ca lucrurile nu stau chiar asa si ca exista si exceptii. Mai sunt cazuri in care barbatii se domesticesc pe parcurs si incep sa se gandeasca serios la o familie si la faptul ca le-ar placea sa se cuminteasca si sa isi vada de viata lor alaturi de persoana iubita.
Acest lucru nu tine decat in functie de fiecare persoana in parte, de principii, dorinte si lucruri ce tin de propria persoana.

Sunt insa cateva zodii care constituie “material” pentru casatorie, si inca unul dintre cele mai fine si mai dorite. Hai sa vedem despre cine este vorba.

Citește și:

Berbec

foto: barbat zambind, Shutterstock

Despre berbeci stim ca in general sunt incapatanati si posesivi, dar in esenta sunt firi sensibile si pasionale. Din momentul in care se indragosteste berbecul nu iti mai da drumul si va lupta pentru iubirea ta pana in panzele albe.

Barbatul berbec iti va face toate poftele si va sti cum sa te cucereasca astfel incat sa nu mai ai ochi pentru alti barbati si nici macar gandul sa nu iti zboare in alta parte. Este fidel, romantic, iubitor si afectuos. Odata ce ii intri in suflet este dispus sa faca totul pentru tine. Berbecul este adeptul stabilitatii si al casatoriei.

Citeste si:

Horoscopul mincinosilor: Top 3 zodii care mint si-n somn

Top 5 zodii care se imbogatesc in 2014

Top 5 zodii cu cariere de succes

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc