Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai bune zodii de barbati cu care sa te mariti

Tie care iti place mai mult?

Capricorn

foto: barbat de succes, Shutterstock

Cel mai important lucru pentru un capricorn tanar este cariera si asta pentru ca vrea sa ajunga pe cele mai inalte culmi ale societatii. Nu ii va fi foarte greu pentru ca este un barbat muncitor, puternic si ambitios. In spatele acestor lucruri este un barbat sensibil in relatiile de cuplu.

Uneori chiar romantic, capricornul stie cum sa cucereasca o femeie si stie cum sa se lase cucerit de femeia pe care si-o doreste alaturi. Nu casatoria este pincipalul scop al sau, insa daca aceasta idee ii incolteste in minte nu mai ai scapare si asta este un lucru bun. Este un sot grijuliu, atent si iubitor. Din momentul in care isi intemeiaza o familie nimic altceva nu conteaza mai mult pentru el.

Varsator

foto: barbat zambind, Shutterstock

Se poate spune despre nativul varsator ca este barbatul pe care orice femeie si-l doreste. Stii tu: cand vrei sa te certi sa ai cu cine sa te certi, sa te inteleaga, sa te iubeasca si sa te respecte. Toate aceste lucruri le face varsatorul fara sa depuna vreun efort pentru ca pentru el sunt lucruri firesti si naturale atunci cand vine vorba despre iubire si relatia de cuplu.

Citește și:

Ii place stabilitatea si este un sufletist convins. Te va surprinde mereu cu ceva nou, cu cadouri sau cu surprize originale care te vor face sa iti pierzi mintile dupa el. Cand iubeste, o face cu tot sufletul asa ca nu lasa un varsator sa iti scape.

Citeste si:

Top 5 zodii perverse in pat

Top 5 zodii de barbati buni in pat

Foto prima pagina: barbat in costum, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc