Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Astrele au un cadou pentru tine de iepuras!

Aprilie este o luna presarata cu dragoste pentru toate zodiile, asa ca ai putea avea parte de momente incendiare alaturi de persoana iubita!

foto: zodii, Shutterstock

Berbec

Luna aprilie este o luna benefica pentru relatia de cuplu. Lucrurile se detensioneaza si pasiunea revine mai vie ca niciodata. Relatiile se intensifica, iar sentimentele primeaza. Ai tendinta totusi sa actionezi sub influenta impulsului de moment asa ca ar trebui sa ai grija.

Din punct de vedere al carierei se anunta o luna solicitanta. Multa munca, multe proiecte noi in desfasurare si prea putina energie pentru toate. Ai nevoie de o pauza si asta cat mai repede. Incarca-ti bateriile si pregsteste-te de ceea ce urmeaza.

In primele doua saptamani ale lunii aprilie te incarci cu energie pozitiva si starea ta de sanatate este excelenta.

Taur

Pentru tine nu este cea mai buna luna a anului, dar nici cea mai rea. Lucrurile sunt impartite. Daca in dragoste iti merge bine, in cariera nu treci printr-o perioada tocmai fructuoasa si vice-versa. La inceput de luna apar probleme in cuplu, dar se rezolva pana la final.

Citește și:

Cariera scartaie si ea in prima jumatate a lunii, dar spre final lucrurile revin la normal sau chiar mai bine de atat. Incerci sa iti aduni energia necesara si sa treci peste obstacole.

Atentie si la sectorul sanatatii care este destul de sensibil in aceasta luna.

Gemeni

Luna aprilie este luna iubirii pentru tine si a implinirii emotionale si sentimentale. Dragostea primeaza luna aceasta si vei avea parte de experiente cel putin inedite din punct de vedere al relatiei de cuplu asa ca pregateste-te!

Cariera incepe sa o ia pe drumul pe care il asteptai de mult. Muncesti de iti sar capacele in ultimul timp si abia acum incep sa se vada si rezultatele muncii tale.

Sanatatea este la cele mai inalte cote posibile asa ca profita din plin de aceasta perioada!

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc