Setari Cookie-uri

Astrologie vedica: Potentialul sexual al zodiei tale

Energia erotica in functie de semnul astrologic

Astrologia vedica foloseste un sistem asemanator celui european, cu precizarea ca factorul cel mai important este semnul solar. Mai mult de atat, elementul natural care patroneaza fiecare nativ joaca un rol foarte important in echilibrarea karmei.

Berbec – Mesha

Nativul s-a nascut in aceasta zodie pentru ca in alta viata a fost o zodie de foc. Semnul apei sub care traieste acum este menit sa ii echilibreze karma si sa ii domoleasca energia sexuala.

Cei care sunt patronati de Mesha sunt persoane inclinate de obicei catre placerile erotice insa nu fac o regula din a-si satisface partenerii. Nevoile lor primeaza si sunt destul de egoisti. Pe de cealalta parte, pun foarte multa pasiune in tot ce fac si pot da dovada de multa tandrete, cu conditia sa fie indragostiti profund.

femeie din india

foto shutterstock femeie din India

Taur – Vrishaba

Cei care s-au nascut in aceasta viata sub Vrishaba au avut nevoie de foarte mult echilibru intr-o alta existenta. Tocmai de aceea, traiesc acum intr-un semn de pamant.

Citește și:

Nu sunt amanti inflacarati si pentru ei, pasiunea este in stransa legatura cu dragostea. Vor renunta la inhibitii doar atunci cand se ataseaza sufleteste de partener, iar acest lucru nu se intampla cu usurinta din cauza naturii introverte a acestor nativi.

Pe de cealalta parte, acesti oameni au foarte multa rabdare cu cei din jur si o capacitate imensa de a ierta.

Gemeni – Mithuna

Cei nascuti sub acest semn de aer au fost tacuti si introvertiti in alta viata. Acum sunt deschisi catre oameni, comunicativi si au foarte multa imaginatie. Nu le lipseste energia sexuala care este alimentata de o dispozitie sufleteasca aproape tot timpul optimista.

Chiar daca par repeziti si foarte agitati, in pat sunt exact invers. Mizeaza pe preludiile lungi, pe cuvintele picante si pe cele mai sofisticate pozitii. Stiu cum sa ii faca pe cei din jur sa se simta foarte comod in largul lor iar acest lucru este una dintre cele mai puternice arme ale nativilor Mithuna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc