Setari Cookie-uri

Cele mai pasionale cupluri de zodii

Compatibilitatea sexuala in functie de semnul zodiacal

Atunci cand vorbim despre compatibilitatea in cuplu in functie de zodie, ne referim aproape de fiecare data la compatibilitatea emotionala. Doua semne zodiacale sunt menite sa fie impreuna pentru ca se completeaza sau se echilibreaza reciproc.
Compatibilitatea sexuala nu tine, insa, cont de aceasta regula ci mai degraba de chimie si senzualitate. Iata, deci, care sunt cele mai pasionale cupluri de zodii.

1. Berbec – Taur

In timp ce Berbecul este pasional si mereu grabit, Taurul este romantic si destul de pretentios. Chiar daca nu se inteleg intotdeauna in alte aspecte ale vietii, un cuplu format din aceste doua zodii nu va trece niciodata prin perioade de monotonie in pat.

Intre ei se va duce o adevarata lupta insa niciunul dintre acesti nativi nu il va domina cu adevarat pe celalalt. Incapatanati si orgoliosi, se vor certa doar de dragul de a se impaca. Taurul este cel mai diplomat dintre ei si va incerca sa ajunga mai usor la un compromis insa acest lucru se va intampla doar daca Berbecul este in totalitate onest cu partenerul sau.

Citește și:

cuplu zodii

foto shutterstock cuplu sexy

2. Gemeni – Leu

Cei doi nativi nu au foarte multe in comun. Cei nascuti in Gemeni sunt oameni prietenosi, deschisi, joviali in timp ce Leii sunt nespus de orgoliosi, competitivi si uneori, foarte agresivi.

In ceea ce priveste compatiblitatea sexuala, ii leaga energia si pofta de viata. Ambele zodii sunt deschise la noutati si nu le este teama sa experimenteze. Cel mai probabil, Leul va domina in acest cuplu dar Gemenii stiu cum sa obtina tot ce vor de la aceasta zodie plina de mandrie.

Atuul acestora este imaginea inocenta si vesela care nu da de banuit ca dincolo de aparente este o fiara la panda in stare de orice pentru a-si atinge scopul.

3. Rac – Sagetator

In timp ce nativii in Rac sunt persoane care se lasa conduse de emotii, Sagetatorii sunt oameni contemplativi si mult mai rationali. De aceea, viata lor sexuala va fi plina de picanterii. Acest lucru este insa conditionat de starea de spirit a celui in Rac.

Citește și:

In functie de dispozitia sa emotionala, Racul poate fi romantic si rabdator sau, din contra, impulsiv si dominator. Sagetatorul nu este insa omul cu care sa te joci. Stie exact cum sa obtina ceea ce isi doreste si nu se va lasa usor impresionat de manifestarile de personalitate ale partenerului in Rac.

De fapt, Sagetatorul poseda cea mai buna arma impotriva unui nativ in Rac: indiferenta. Nimic nu tine mai mult pe jar acest nativ atat de dornic de atentie si admiratie.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc