Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Iepurasului

Iepurasul de Pasti ti-a pregatit o multime de cadouri pe toate planurile. Vezi despre ce este vorba!

Iepurasul vine cu multa dragoste, liniste, zambete si bucurii pentru toata lumea. Se pare ca anul acesta toate zodiile sunt favorizate.

Berbec

Iepurasul tine cu tine si iti aduce castiguri pe plan profesional si clipe frumoase pe plan sentimental. Reaprinzi pasiunea in cuplu si reusesti sa nu te plictisesti alaturi pe partener. De asemenea, o iubire din trecut poate sa iti dea tarcoale si sa revina in viata ta atunci cand te astepti mai putin.
Forma fizica este una de zile mari!

foto: iepuras de pasti, Shutterstock

Taur

Anul acesta de Pasti va trebui sa te imparti in mai multe locuri in acelasi timp si nu o sa iti fie usor deloc. Trebuie sa stai cu familia ta, sa fii alaturi de partener si de prieteni. Pana la urma reusesti cumva sa impaci si capra si varza si toata lumea sa fie fericita si sa se bucure de sarbatori si zile frumoase.
Pe plan profesional ai parte de o imbunatatire a imaginii. Nu neglija insa sectorul sanatatii pentru ca traversezi o perioada mai sensibila.

Citește și:

Gemeni

Iepurasul iti aduce o perioada plina de iubire si de senzualitate. Ai parte de aventuri si de nopti incendiare alaturi de partener. In viata profesionala muncesti mult si cateodata ai impresia ca munca nu iti este rasplatita, dar iepurasul are grija si de asta.
Ar fi bine sa te odihnesti mai mult si sa ai mai mare grija la sanatate.

Rac

Este o perioada potrivita pentru improspatarea dragostei si a relatiei de cuplu daca exista una. Daca nu, are iepurasul grija de acest aspect si iti scoate in cale o persoana speciala. Se pare ca ai fost cuminte pentru ca ai parte de castiguri suplimentare in ceea ce priveste finantele.
Ai grija la alimentatie. Mai usor cu friptura de miel si cu ouale rosii!

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc