Setari Cookie-uri

Horoscopul datoriilor karmice

Incompatibilitatea in cupluri determinata de karma

In astrologie, compatibilitatea sentimentala se calculeaza pe baza elementelor naturale si se crede ca cele mai compatibile cupluri de zodii sunt cele care apartin aceluiasi element, urmate apoi de elementele complementare. Spre exemplu, zodiile de foc se vor intelege excelent cu alte zodii de foc dar si cu cele de aer.

Incompatibilitatea karmica nu tine cont neaparat de acest procedeu cat de diferentele de caracter ale zodiilor care ar putea duce, cu timpul, la incarcarea negativa a karmelor celor doi parteneri.

Cuplu Berbec cu Capricorn

Berbecul este o zodie de foc, activa care mizeaza foarte mult pe latura fizica a vietii. Este un semn cu foarte mult curaj insa uneori poate fi imprudent sau razbunator. Ii plac schimbarile si se adapteaza foarte repede. De fapt, un mediu monoton si foarte stabil nu este favorabil dezvoltarii acestei zodii. Aventurier din fire si foarte competitiv, se va avanta in cele mai complicate proiecte fara sa ia in calcul toate riscurile posibile.

Citește și:

Tot din lipsa de prudenta, Berbecul este predispus la accidente, in special pana in jurul varstei de 25 de ani, moment in care se va face simtita in aceasta directie prezenta ascendentului.

Isi poate face datorii karmice in special catre un nativ in Capricorn . Aceasta zodie de pamant este intruchiparea spiritului practic si a sarcinilor rezolvate cu solutii prestabilite. Prin urmare, nu este cel mai inovativ semn al zodiacului. Faptul ca este la fel de competitiv, daca nu cumva chiar mai mult decat Berbecul poate duce la probleme serioase in cuplu. Competitia se va manifesta nu doar in sfera profesionala cat se va desfasura acasa, intre aceste doua orgolii fara masura.

Nativul in Capricorn este ambitios si va incerca sa urce cat mai sus pe scara sociala in timp ce Berbecul nu are astfel de aspiratii. O alta mare problema care ii poate incarca din punct de vedere karmic pe cei doi nativi apare atunci cand se ciocnesc atitudinile pline de aventura ale Berbecului cu nevoia Capricornului de stabilitate, precum si cu doza acestuia de conservatorism.

Citește și:

conflct cuplu

foto shutterstockconflict in cuplu

Cuplu Taur cu Leu

In semnul Taurului se nasc de regula oamenii cu caractere simple si foarte elegante. Aceasta zodie nu este orgolioasa si are un simt estetic innascut. Taurul are ochiul format pentru detaliile frumoase ale vietii.

Este o persoana practica si rationala fara sa fie materialista. Nu are neaparat ambitii profesionale desi un mediu de munca placut este foarte important. Cele mai mari valori din viata unui Taur sunt familia si prietenii fara de care se simte pierdut.

In cuplul Taur – Leu, balanta orgoliului va atarna foarte greu pentru cel de-al doilea semn zodiacal. Desi pune pret la randul sau pe familie si prieteni, Leul este de regula un nativ orgolios care nu accepta jumatati de masura.

Taurul rabdator va face multe concesii pentru ca este nevoit, nu pentru ca isi doreste cu adevarat acest lucru si astfel isi vor incarca foarte mult karma.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc