Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Luna aceasta sunt vizate in mod dosebit relatiile de orice natura si sunt aduse in lumina reflectoarelor de catre astre. Se pare ca este o luna benefica pentru toti nativii zodiacului.

Vedetele lunii mai sunt relatiile. Relatiile de prietenie, relatiile de cuplu, relatiile sexuale sau relatiile profesionale. Ne invartim in jurul lor si nu facem mai nimic singuri in aceasta luna mai ales ca o incepem intre prieteni.

foto: cuplu magic, Shutterstock

Berbec

Luna mai este o luna benefica pentru tine din toate punctele de vedere. Rasfatul se indreapta catre sectorul dragostei unde se intampla lucruri minunate. Daca ai o relatie, aceasta va atinge nuante senzuale si pasionale. Daca nu ai o relatie ar fi bine sa te pregatesti pentru ca dragostea sta dupa usa gata-gata sa atace cand e momentul potrivit.

In privinta finantelor se intrevad castiguri promitatoare in aceata perioada si chiar fara sa te chinui prea mult. In a doua jumatate a lunii "te pui cu burta pe munca" si tragi din greu pentru proiecte noi.

Citește și:

Chiar daca este o perioada stresanta, sanatatea nu iti da batai de cap.

Citeste si Astrologie: Top 5 zodii rebele

Taur

In general se intampla lucruri bune pentru ca este luna in care te-ai nascut asa ca trebuie sa se intample lucruri bune si frumoase. Dragostea nu exceleaza dar nici nu se lasa mai prejos. Se mentine oarecum pe linia de plutire cu mici perioade de ascendenta usoara. Mai pe romaneste, lucrurile merg ca si pana acum, doar ca din cand in cand o sa iti bata inima un pic mai tare.

Din punct de vedere profesional reusesti sa te pui in valoare asa cum vroiai sa o faci de ceva timp. Colegii incep sa te observe si chiar sa te aprecieze. S-ar putea chiar sa calatoresti in interes de serviciu.

Energia este la cote maxime!

Citeste si Ezoteric: Ce spune ziua nasterii despre tine

Gemeni

Luna asta o lasi mai moale cu viata amoroasa pentru ca acolo lucrurile oricum merg bine si daca nu merg, nu faci din asta o prioritate. Relatiile amoroase sunt confortabile si nu iti dau mari batai de cap asa ca iti indrepti toata energia spre celelalte sectoare ale vietii.

Citește și:

La job ai o luna sclipitoare! Iti gasesti intotdeauna cuvintele potrivite si reusesti sa ii impresionezi pe cei din jur, iar satisfactia ta este uimitare.

Este posibil ca stresul sa iti dea ceva batai de cap atunci cand se acumuleaza prea multa oboseala asa ca nu ar strica sa te odihnesti mai mult.

Citeste si Astrologie: Horoscopul totemic

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc