Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru vara 2014

Este o vara plina de sentimente puternice, trairi intense, pasiuni nebanuite si senzualitate debordanta asa ca ai face bine sa te pregatesti din timp si sa vezi ce ti-au pregatit astrele astfel incat sa nu te prinda pe picior gresit.

Vara parca se da startul la flirt si la aventuri de-o noapte care adesea pot conduce la relatii serioase. Unii nativi ai zodiacului sunt mai norocosi decat ceilalti asa ca hai sa vedem despre ce e vorba.

Berbec

La inceputul verii flirtul este in floare. Parca pretendenti ies ca ciupercile dupa ploaie si nu mai stii cum si pe cine sa alegi. Si iti place sa fii curtata si sa roiasca barbatii in jurul tau, iar tu sa ii invarti pe degete asa cum vrei. La un moment dat te saturi de aceste lucruri infantile si visezi la o relatie stabila care sa iti pastreze fluturasii in stomac.

foto: cuplu fericit, Shutterstock

Pe finalul verii este foarte posibil sa intalnesti persoana aceea speciala pe care o astepti de atat de mult timp. Daca deja ai o relatie serioasa se anunta ceva tensiuni pe la mijlocul verii, dar nimic ingrijorator.

Taur

Vara aceasta poate sa debuteze pentru tine intr-un mod oarecum neasteptat. Un coleg de la birou poate sa te curteze tu sa te lasi impresionata fara sa stai pe ganduri. Daca ai grija poti dezvolta o relatie foarte frumoasa care sa fie exact pe placul tau.

Citește și:

Daca esti deja intr-o relatie se anunta o vara fierbinte, pasionala, romantica si surprinzatoare. Lunile iulie si august aduc in prim plan relatiile sexulale ale cuplurilor care devin explozive. Motivul? E vara!

Gemeni

Pentru cei care au deja o relatie se pregatesc lucruri extraordinare. Relatia de cuplu se intareste si parca devine mai vie ca niciodata. Pasiunea revine in cuplul tau si clipele de iubire romantica vor presara fiecare zi. Pe finalul verii relatiile se bazeaza foarte mult pe comunicare.

Daca pana acum nu ti-ai gasit sufletul pereche dezvoltarea comunicarii de la finalul verii este in favoarea ta si te va ajuta sa cunosti persoane noi care te vor surprinde intr-un mod placut.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc