Setari Cookie-uri

5 Zodii de femei seducatoare

Ele sunt femeile irezistibile ale zodiacului!

Senzualitatea unei femei este redata si de semnul zodiacal sub care s-a nascut. Cu siguranta o femeie a carei zodie este guvernata de planeta Venus are o senzualitate mai dezvoltata decat o femeie a carei zodie este guvernata de planeta Mercur.

Femeile care stiu foarte bine sa isi puna in valoare feminitatea si trasaturile seducatoare sunt cele nascute in urmatoarele zodii:

foto: femeie seducatoare, Shutterstock

Femeia Taur

Femeia taur este guvernata de planeta Venus, zeita senzualitatii si a feminitatii. Ii place sa fie curtata de catre barbati inteligenti si isi foloseste toate armele pentru a-si arata senzualitatea, sexualitatea si sex-appel-ul debordant.

Femeile nascute in aceasta zodie sunt adesea voluptoase cu forme bine definite si buze pline. La prima vedere aceasta femeie este una timida, dar cand ajunge sa capete incredere in ea isi scoate la iveala toate armele seductiei.

Citește și:

Femeia Rac

Femeile nascute in zodiac rac sunt guvernate de Luna ceea ce le ofera o senzualitate debordanta. Au forme apetisante si petrec ore in sir in fata oglinzii atunci cand trebuie sa iasa in oras.

Femeia rac va fi mereu aranjata si ferchezuita pentru partenerul ei. Ii place sa fie complimentata si vrea ca toate eforturile sa ii fie rasplatite pe masura. In schimb te va face mandu de cate ori vei avea sa iesi cu ea in oras.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc