Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor: Latura ascunsa a personalitatii

Caracterul uman poate fi influentat de pozitia astrelor la momentul nasterii. Anumite trasaturi sunt predestinate pentru fiecare zodie si iti vor guverna destinul pana la sfarsitul vietii.

Fecioara - Defect: Rigiditate

Fecioara - Defect: Rigiditate

Celebritati: Lev Tolstoi, Regina Elisabeta

Fecioarele isi pierd foarte rar calmul dar asta nu inseamna ca nu ii pot exaspera pe cei din jurul lor.

Par foarte detasati de tot ceea ce nu ii priveste in mod direct si nu se implica foarte mult in vietile celorlalti. Nu au o imaginatie bogata si se simt foarte bine facand lucruri de rutina.

Sunt oameni seriosi pe care te poti baza daca ii faci sa tina la tine insa le lipseste complet spontaneitatea. Au nevoie sa isi planifice si sa-si organizeze fiecare aspect al vietii. Acest lucru poate fi foarte suparator pentru cei din jur.

Sunt atat de ordonati incat reusesc sa ii enerveze pe ceilalti. Mania lor pentru ordine si disciplina ii poate face sa para nesociabili, distanti si aroganti dar este doar o aparenta. Se pot pune numeroase defecte in carca Fecioarelor insa niciodata aroganta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc