Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor: Latura ascunsa a personalitatii

Caracterul uman poate fi influentat de pozitia astrelor la momentul nasterii. Anumite trasaturi sunt predestinate pentru fiecare zodie si iti vor guverna destinul pana la sfarsitul vietii.

Balanta - Defect: snobism

Balanta - Defect: snobism

Celebritati: Brigitte Bardot, Catherine Zeta Jones

Desi in general sunt oameni foarte placuti, Balantele au micile lor defecte. Cea mai suparatoare trasatura de caracter a lor este snobismul, care se manifesta fara sa isi dea seama.

Le plac lucrurile fine, extravagante care sa ii scoata in evidenta. Au obiceiul sa se contrazica pana in panzele albe, chiar si atunci cand nu au dreptate.

Pot da dovada de superficialitate in relationarea cu oamenii si isi pot schimba foarte des partenerii de-a lungul vietii. Prietenia unei Balante se poate castiga cu un zambet frumos si o discutie placuta insa poate fi pierduta la fel de repede.

Au obiceiul sa fie absolut neiertatori atunci cand sunt mintiti si isi calculeaza minutios razbunarea. Au o intuitie foarte puternica pe care intr-un fel sau altul, o vor folosi ca pe o arma in urzeala planurilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc