Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor: Latura ascunsa a personalitatii

Caracterul uman poate fi influentat de pozitia astrelor la momentul nasterii. Anumite trasaturi sunt predestinate pentru fiecare zodie si iti vor guverna destinul pana la sfarsitul vietii.

Scorpion - Defect: mandrie

Scorpion - Defect: mandrie

Celebritati: Picasso, Bill Gates

Scorpionii sun tuna dintre cele mai dificile zodii. Sunt incapatanati si foarte autoritari. Nu suporta sa fie contrazisi si accepta cu mare dificultate ca nu au dreptate.

Le lipseste spiritul de initiativa si au de fapt nevoie de cineva care sa le impuna subtil punctele de reper in viata. Atentie insa, acest lucru trebuie facut cu mare grija si rabdare astfel incat Scorpionii sa nu se simta dirijati si loviti in orgoliu.

Nu tin cont intotdeauna de sentimentele oamenilor din jur si nici nu are importanta cine are de suferit, atat timp cat ei nu au probleme. Sunt totusi prezente foarte placute, de-a dreptul seducatoare.

Stiu ca au succes in viata amoroasa si jongleaza cu mai multi parteneri in acelasi timp. Considera ca fidelitatea nu este una dintre conditiile esentiale pentru o relatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc