Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor: Latura ascunsa a personalitatii

Caracterul uman poate fi influentat de pozitia astrelor la momentul nasterii. Anumite trasaturi sunt predestinate pentru fiecare zodie si iti vor guverna destinul pana la sfarsitul vietii.

Berbec - Defect: impulsivitate

Berbec - Defect: impulsivitate

Celebritati: Leonardo da Vinci, Colin Powell

Oamenii nascuti in zodia Berbecului sunt pasionali si temerari insa rareori au o motivatie serioasa. Din aceasta cauza, desi isi fac multe planuri si au idei marete, pe care nu le pun intotdeauna in practica.

Suporta foarte greu singuratatea si de aceea, au o anumita dependena fata de oameni. Isi vor gasi destul de greu sufletul pereche pentru ca isi schima foarte des partenerii. Nu sunt foarte fideli si vor avea de pierdut din aceasta cauza.

Desi nu li se pare ca este o fapta reprobabila, vor face foarte mult rau persoanelor care ii iubesc prin faptul ca mint cu multa lejeritate.

Sunt foarte impulsivi si se aprind foarte usor. Isi planifica minutios razbunarea si platesc mereu inzecit daca li s-a gresit cu ceva.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc