Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL VERII 2014: Top 5 zodii carora le merge cel mai bine in DRAGOSTE in urmatoarele 3 luni!

Prognoza astrala in dragoste pentru urmatoarele 3 luni!! Vezi care sunt zodiile influentate cel mai puternic de Jupiter, planeta norocului, in cele trei luni de vara ale lui 2014: iunie, iulie, august! Descopera care sunt zodiile super norocoase in dragoste in vara lui 2014, dar si zodiile care trag lozul cel mare in dragoste si isi cunosc sufletul pereche in aceasta vara!

Fecioara

Foto: Zodia Fecioara via Shutterstock

In vara lui 2014, Fecioarei ii va merge excelent atat pe plan sentimental, cat si pe plan financiar. Are de partea sa planeta Jupiter care va favoriza norocul in dragoste, dar va scoate in acelasi timp la iveala si sentimentele adevarate. Multe dintre relatiile de dragoste ale acestor nativi traverseaza anumite etape cheie, anumite prietenii adevarate conducand catre relatii in toata regula sau chiar casatorii. Vara 2014 aduce cu ea si mult romantism pentru nativii Fecioara, acestia bucurandu-se de momente magice si de vacante minunate in compania persoanei iubite.

Mai mult, incepand cu luna iulie, nativii Fecioara fie planuiesc sa isi achizitioneze o noua locuinta, fie isi fac planuri serioase pentru a-si mari familia. August este luna perfecta pentru nativii single, cea de-a doua jumatate a lunii venind la pachet cu o noua relatie, una pasionala. Incarcatura erotica a lunii august o vor resimti si cuplurile casatorite, conectate mai mult ca niciodata si de latura sexuala. In ceea ce priveste sanatatea, echilibrul este esential pentru nativii acestei zodii. Feriti-va de excesele alimentare si protejati-va pielea de razele nocive ale soarelui.

Citește și:

Foto prima pagina: Vara, dragoste via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc