Setari Cookie-uri

Horoscopul intunecat, secretul magiei negre

Misterul zodiacului pierdut

Conceptul de horoscop intunecat a intrat in cultura pop in 2001, atunci cand a fost lansat filmul “13 fantome”. Aici este descris un zodiac al iadului format din 12 spirite ale unor oameni care au murit in mod violent si un sacrificiu uman voluntar.De asemenea, conceptul apare si la autorul H.P Lovecraft.

Chiar daca ambele sunt opere de fictiune, exista credinta potrivit careia horoscopul intunecat este utilizat in magie. Acesta este structurat intocmai ca cel european si isi are originile in astrologia babiloniana. Semnele zodiacale insumeaza, in general, trasaturile nativilor, pozitive si negative cu care acestia se lupta.

femeie misterioasa

foto shutterstock femeie misterioasa

Tiran

Zodie europeana – Berbec

Asa cum spune si numele zodiei, nativul poate dezvolta trasaturi tiranice. De regula, Berbecii au personalitati foarte puternice si isi impun punctul de vedere. Au momente in care sunt foarte aroganti dar reusesc sa isi mascheze toate aceste porniri pentru ca stiu sa fie carismatici.

Citește și:

Ei sunt oameni care traiesc pentru simturi si poate de aceea, stiu sa se bucure de viata mai mult decat altii. Le plac persoanele seducatoare, parfumurile fine, mancarea aleasa si le savureaza tacticos.
Atunci cand se plictisesc de oamenii din vietile lor, au un talent aparte in a se face nevazuti.

Pater

Zodie europeana – Taur

Titlul celei de-a doua zodii din horoscopul negru este foarte controversat. Unii ii spun Demonul Cazut. Altii folosesc numele latin care inseamna tata. Se spune ca acesta a fost un spirit care s-a razvratit impotriva lui Marduk, zeul care ar fi reprezentat de Tiran. Acesta a omorat pe cel razvratit iar din sangele acestuia au aparut oamenii. Tocmai de aici se trage titulatura latina.

In orice caz, Taurii sunt persoane foarte realiste care pun mult pret pentru familie. Pot avea viziuni foarte pragmatice asupra lumii in general dar acest lucru se datoreaza grijii lor pentru cei la care tin si pentru care vor sa obtina tot confortul din lume. Femeile Taur sunt foarte mamoase si foarte dedicate in timp ce barbatii sunt romantici si fideli.

Citește și:

Sarpe

Zodie Europeana – Gemeni

Uneori, acest semn apare sub numele de Vipera. In orice caz, acesti nativi au, de cele mai multe ori, naturi duale, intocmai ca patronul lor. Sarpele este semnul pacatului, al ispitei si al diavolului. In acelasi timp, el este simbolul medical universal inca din perioada antica, atunci cand acesta ii aducea lui Esculap plantele de leac.

Cei nascuti in Gemeni au firi prietenoase si sociabile, sunt descurcareti, comunicativi si au foarte multa imaginatie. In acelasi timp, sunt absolut neiertatori cu cei care le fac rau si sunt capabili sa isi planifice indelung razbunarea inainte sa o puna in aplicare, asa cum un sarpe isi pandeste prada.

Utukku

Zodie europeana – Rac

Legendele sumeriene spun ca Utukku era un spirit care putea fi uneori foarte darnic si generos cu oamenii iar in alte dati era absolut malefic. Atunci cand spiritul era bun, i se spunea shedu iar atunci cand isi arata latura intunecata, era numit ekimmu.

Citește și:

Racii pot fi oameni foarte calzi si pun familia pe primul plan iar aceasta este una dintre cele mai mari aspiratii ale lor. Se simt foarte confortabil in spatiul domestic si sunt protectori.

Pe de cealalta parte, au o latura foarte capricioasa si devin autoritari, chiar si in mod nejustificat. In aceste momente este aproape imposibil sa te intelegi cu ei. Mai mult de atat, toanele si starile lor de spirit sunt foarte influentate de fazele lunii. De aceea, din punct de vedere emotional, Racii sunt instabili.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc