Setari Cookie-uri

Top 5 zodii influentate de Luna plina

Cum iti afecteaza zodia fazele Lunii?

Influenta astrului de noapte este studiata indelung nu doar de oamenii de stiinta ci si de astrologi. Desi luna, in special in faza maxima, afecteaza in general toate semnele zodiacale, exista cativa nativi care sunt deosebit de receptivi la fazele ei, cu atat mai mult atunci cand ajunge luna plina.

Zodia Taur in Luna Plina

De regula, cei nascuti sub semnul Taurului sunt persoane foarte realiste care au totusi o latura romantica foarte bine pronuntata. Se simt cel mai bine inconjurati de familie si sunt foarte protectori fata de cei dragi. Nu au foarte multi prieteni pentru ca aleg cu grija oamenii din jurul lor insa cei care reusesc sa castige increderea acestor persoane foarte bine ancorate in realitate castiga, cu siguranta, un prieten pe viata.

Luna plina afecteaza cel mai tare aspectul sentimental din viata Taurilor si le potenteaza inclinatiile romantice. Desi, de regula, stiu cum sa dea dovezi de tandrete, acest lucru creste si mai mult in perioada de Luna plina. Viseaza mai mult cu ochii deschisi si, in mod cert, sunt mai creativi.

Citește și:

luna plina

foto shutterstock femeie cu luna plina

Zodia Rac in Luna Plina

Dintre toti nativii zodiacului, Racii sunt cei mai sensibili la schimbarile lunii. Ei sunt oricum persoane foarte emotive si se lasa condusi de impulsuri. In general, sunt foarte sinceri, directi si spun ceea ce cred.

Atunci cand Luna este plina, ei pot avea in primul rand probleme cu somnul si noptile agitate sau insomniile in randul acestor nativi sunt foarte des intalnite, cu precadere in aceste perioade.

Sunt mai emotivi ca de obicei si iau decizii bazate pe sentimente, inainte de orice altceva. De asmenea, daca sunt nemultumiti de vietile lor de cuplu, aceste neajunsuri vor iesi la iveala mai usor si vor fi mai irascbili ca de obicei.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc