Setari Cookie-uri

Top 5 barbati mamosi din zodiac

Afla daca iubitul tau este inca baiatul mamei, in functie de zodia lui

Cateva semne zodiacale par predestinate sa aiba o relatie mult prea stransa cu mama sau sa caute mai tarziu in viata cate o figura maternala in fiecare partenera. Unii barbati ai zodiacului fac acest lucru absolut constient in timp ce altii nu isi dau seama exact de cauzele sau efectele actiunilor pe care le fac in acest sens.

Afla daca iubitul tau este, deci, baiatul mamei, in functie de zodia lui.

Barbatul Berbec

Chiar daca pare ca are foarte multa incredere in el, barbatul Berbec este unul dintre cei mai dependenti nativi ai zodiacului. El are nevoie de atentie permanenta si adora sa se simta buricul pamantului.
Intr-o relatie amoroasa, barbatul Berbec va cauta in partenera sa un inlocuitor pentru mama.

baiatul mamei

foto shutterstock barbat pe fundal verde

Ca sa fie fericit, are nevoie de o iubita care sa aiba grija de el si sa-i fie nu doar amanta sau confidenta ci sa-i faca mereu pe plac. Poate fi foarte aventuros din punct de vedere sexual insa in ciuda infidelitatilor pe care le poate face, are obiceiul sa se intoarca de fiecare data acasa.

Citește și:

Atunci cand vine vorba despre alegeri si decizii, se va consulta cu partenera de viata insa celmai probabil, el va fi cel care va lua hotararea. Chiar si asa, are nevoie de cineva care sa il motiveze si sa il incurajeze.

Barbatul Rac

Barbatul Rac si femeia Rac sunt la fel de diferiti ca luna si soarele. De regula, o femeie nascuta in Rac este independenta pana in maduva oaselor si isi ia viata in maini de foarte tanara.

In cazul lui, lucrurile nu stau deloc asa. Prima trasatura a barbatului Rac este aroganta, chiar si atunci cand nu are motive. De cele mai multe ori, emana un aer degajat, ca si cum i se cuvin toate lucrurile bune. Cei din jur, cu predilectie mama sau iubita, trebuie sa fie tot timpul la dispozitia lui, sa il incurajeze si sa ii organizeze viata iar la final, barbatul Rac isi va asuma meritele.

Nu face acest lucru din malitiozitate si are accese de generozitate incredibile. Este foarte protector cu cei pe care ii iubeste si poate face sacrificii mari de dragul lor insa la finalul zilei, se va astepta sa fie recompensat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc