Setari Cookie-uri

Astrologie: top 5 zodii de barbati inteligenti

Crezi ca inteligenta unui barbat poate fi masurata in functie de zodia lui? Afla care sunt cei mai inteligenti barbati ai zodiacului!

La prima vedere am putea spune despre barbati ca sunt mai mult hoti decat inteligenti. Stiu ce sa ne spuna, cum si cand astfel incat sa ne suceasca mintile si da nu mai vedem in fata ochilor decat chipul si zambetul lor.

Sunt cateva zodii de barbati care te vor impresiona cu o inteligenta aparte, o inteligenta speciala care te va cuceri pe loc intr-un mod inedit.

foto: barbat tanar, Shutterstock

Berbec

Berbecii sunt printre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Nu exceleaza in domeniul logicii, insa stiintele exacte cum ar fi matematica,sunt punctele lor forte. Gandesc practice si au un talent nativ de a gasi cele mai rapide si mai simple solutii pentru orice situatie ar intampina.

Cand este vorba de a impresiona o femeie, berbecul are metodele lui secrete prin care reuseste sa cucereasca inima oricarei femei. Simtul umorului este unul dintre punctele forte ale unui berbec veritabil.

Citește și:

Citeste si Top 5 barbati intretinuti ai zodiacului

Rac

Racii dezvolta o inteligenta interpersonala cum nu mai intalnim la alti nativi ai zodiacului si nu putem trece cu vederea aceasta deosebita calitate a racilor. Barbatul rac te cucereste in primul rand prin simtul umorului si prin capacitatea lui de a te face sa te simti in largul tau.

Inteligenta lui te cucereste treptat si reuseste sa te prinda in mrejele lui din care nu vei vrea sa mai scapi niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc