Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei alfa

Femeile independente ale zodiacului

Femeia alfa este acea persoana care se afla intotdeauna in fruntea grupului de prieteni sau a colegilor de munca, cu foarte multa incredere in sine. De asemenea, este independenta, inteligenta si ambitioasa, indragostita de cariera ei si cu o viata sociala bogata.

Iata care sunt aceste femei din randul semnelor zodiacale.

Femeia Rac

Femeile Rac si barbatii din aceasta zodie sunt la fel de diferiti ca soarele si Luna. In timp ce barbatii acestei zodii au nevoie mereu de confirmare si companie, femeile Rac sunt foarte, foarte independente. Desigur ca uneori pot fi egoiste insa cine nu este la un moment in viata?

Chiar daca familia este importanta pentru ele, prefera sa se bazeze doar pe puterile lor si cer foarte rar ajutorul cuiva. Isi dezvolta acest spirit de independenta de foarte mici iar in adolescenta, vor ave cel mai probabil un caracter foarte dificil.

Citește și:

Sunt incapatanate si atunci cand le intra o idee in cap, nu si-o mai scot pana nu o vad implinita. De regula sunt foarte sincere si nu au obiceiul sa manipuleze oamenii ca sa obtina ce vor.


foto shutterstock femei cu ochi verzi

Femeia Leu

Spre deosebire de nativele in Rac, manipularea nu este sub demnitatea celor nascute in zodia Leului. Aceste femei au calitati innascute de lideri si in casa, ele sunt cele care canta dar o fac in asa maniera incat sa nu isi dea seama cocosul.

In ceea ce priveste viata profesionala, sunt foarte ambitioase si muncesc inteligent, astfel incat au si o viata sociala foarte bogata.

In dragoste nu duc lipsa de parteneri dar au gustul aventurii si standarde inalte. Astfel, inainte sa isi gaseasca jumatatea si sa renunte la flirturi si jocuri, ele vor acumula o experienta vasta. Sunt orgolioase si cea mai mare greseala pe care o poti face in fata unei Leoaice este sa incerci sa ii lezezi demnitatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc