Setari Cookie-uri

Horoscopul complet pentru August 2014

Luna august a anului 2014 vine cu multe surprize pentru fiecare dintre noi! Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop august 2014: Berbec

Luna august este o luna benefica pentru sectorul dragostei in ceea ce priveste berbecii lucru ce nu poate fi decat un motiv de bucurie. Daca pana acum norocul in dragoste s-a ascuns, este timpul sa iti gasesti sufletul pereche si sa traiesti o frumoasa poveste de dragoste.

In ceea ce priveste banii se poate spune ca este o luna ambitioasa ce necesita multa munca si darurire in mediul profesional pentru ca mai tarziu sa culegi roade bogate. Este o luna benefica in care energia ta este la cote maxime si te ajuta sa reusesti tot ceee ce ti-ai propus.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Starea de sanatate te ajuta si ea sa prosperi si sa muncesti cat mai mult in aceasta luna, insa nu trebuie sa exagerezi. Ai nevoie si de odihna din cand in cand.

Horoscop august 2014: Taur

Energiile pozitive se concentreaza toate asupra sectorului profesional lasand sectorul dragostei pe mana destinului cel putin la inceputu lunii cand norocul in dragoste nu este de gasit. Lucrurile incep sa intre in normal de la jumatatea lunii si apele se linistesc.

Citește și:

Asa cum spuneam mai sus, job-ul, contractele, colaborarile si tot ceea ce tine de domeniul profesional si de cariera sunt intr-o continua dezvoltare luna aceasta. Se intrevad noi colaborari, noi proiecte si de ce nu, o schimbare majora.

Sanatatea este de partea taurilor ajutandu-i sa faca fata tuturor situatiilor pe care le vor intampina pe parcursul lunii august.

Horoscop august 2014: Gemeni

Pentru tine este luna in care reusesti sa comunici cat mai bine si sa stabilesti legaturi deosbeite cu cei din jur. Aceasta usurinta in comunicare este extrem de utila si in ceea ce priveste relatiile sentimentale care vor cunoaste o expansiune frumoasa in aceasta luna si poate fi vorba chiar despre o relatie serioasa.

Daca ne uitam un pic in domeniul profesional, lucrurile sunt un pic agitate insa in sensul bun pentru ca se anunta o luna productiva si foarte energica din acest punct de vedere.

Citește și:

Sanatatea este la cote maxine asa ca profita din plin, dar nu uita sa te odihnesti din cand in cand pentru ca ai nevoie ca bateriile sa fie incarcate tot timpul.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc