Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul vrajitoarelor

Influenta magica a Lunii asupra zodiei tale

In ritualurile vrajitoarelor, Luna este poate cel mai important element natural. Prin ea este invocata nucleul esentei feminine din Univers, Marea Zeita, si puterea dadatoare de viata. Aceasta este echilibrata de Soare, corespondentul masculin. Astrul noptii ramane, insa, cel mai important „instrument” al vrajitoarelor atunci cand vor sa faca preziviuni astrologice.

Luna in Berbec – Eu sunt!

Atunci cand luna intra in aceasta zodie, nativii in Berbec devin foarte curajosi si isi asuma riscuri mari. Castigurile pot fi pe masura daca sunt foarte atenti insa cumpatarea nu le este caracteristica. Daca se entuziasmeaza, Berbecii se avanta cu capul inainte fara sa se gandeasca prea mult la consecinte. Sunt mai egoisti ca de obicei si nu tin cont de sentimentele celor din jur.

Se incapataneaza inutil, devin obsedati de competitie si sunt in stare sa calce pe cadavre pentru a-si implini scopurile.
vrajitoare

Citește și:

Luna in Taur – Eu am!

De regula, nativii in Taur sunt persoane romantice si au obiceiul sa viseze cu ochii deschisi. Atunci cand luna intra in zodia lor, acest lucru se schimba complet. Devin foarte constienti de chestiunile materiale si cauta surse alternative de venit. In acest caz, isi vor pune imaginatia la lucru si au cu siguranta de castigat.

In acelasi timp, este o perioada prielnica pentru a pune bazele unor afaceri noi sau pentru a incheia parteneriate. Au foarte multa energie si isi vor dezvolta anumite talente pe care nu si le-au descoperit pana in momentul respectiv.

Luna in Gemeni – Eu gandesc!

Astrul noptii in Gemeni le ofera acestor nativi mai mult farmec decat de obicei. Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt foarte comunicativi si inteligenti, au simtul umorului si pot fi sarcastici fara malitiozitate.

Citește și:

Cand luna intra in zodia lor, aceste calitati ale lor cresc exponential. Prin urmare, este un moment potrivit nu doar pentru a atrage un partener de cuplu sau pentru a reaprinde pasiunea intr-o relatie amoroasa ci si pentru a incepe o noua colaborare de afaceri care le va creste substantial veniturile. Se adapteaza mai usor ca de obicei, au mai multa incredere in ei si sunt mai optimisti.


Luna in Rac – Eu simt!

Racii sunt cei mai sensibili nativi din zodiac in ceea ce priveste ciclul lunar. Atunci cand astrul noptii ajunge la apogeu, starea lor de spirit se poate schimba brusc si fara alte motive evidente. Pot trece prin perioade de depresii si insomnii sau, din contra, vor fi plini de energie si vor avea mult spor in viata profesionala.

Cel mai afectat aspect din vietile lor va fi cu siguranta relatia cu partenerul de cuplu. Emotiile lor vor fi mult mai intense, indiferent care ar fi acelea. De aceea, Luna Plina in Rac este un moment perfect fie pentru a pune capat unei povesti de dragoste vechi, fie pentru a incepe una noua.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc