Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Hawaian pentru toate zodiile

Afla si tu ce zodie esti in horoscopul hawaian!

Nana - Berbec

Nana este zodia persoanelor pozitive cu o masculinitate foarte bine definita. In cazul doamnelor, masculinitatea este una delicata ce iese la suprafata exact atunci cand trebuie si cum trebuie.

Au o energie fizica debordata si sunt persoane independente care nu agreeaza idea de a depinde in vreun aspect de cineva. Sunt curajosi si cinstiti insa adesea devin agresivi daca le este violata intimitatea sau le sunt incalcate regulile.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Welo - Taur

Acest semn zodiacal isi dezvolta foarte bine feminitatea si stiu cum sa o puna in valoare atunci cand au ocazia. Sunt persoane ce cauta stabilitate si le place foarte mult sentimentul de siguranta.

Acesti nativi sunt foarte rabdatori si au o toleranta incredibila atunci cand vine vorba de lucruri si situatii ce intra in contradictoriu cu principiile lor. Se simt foarte confortabil atunci cand au o anumita stabilitate financiara si sentimentala.

Citește și:

Ikiiki - Gemeni

Acest semn zodiacal este unul dintre cele mai pozitive semne ce prefera sa depaseasca orice situatie complexa printr-un simplu zambet. In acest fel este imediat indragit si apreciat de catre cei din jur.

Au o inteligenta aparte si o rapiditate in gandire lucru ce ii face profesionisti in arta comunicarii si in orice domeniu ce vizeaza interactiunea cu diverse persoane. Invata rapid tot ceea ce au nevoie pentru a se descurca in orice situatie.

Kaaona - Rac

Firi sensibile si cu un simt ocrotitor foarte dezvoltat, acesti nativi viseaza la o familie fericita si este singurul lucru de care au nevoie pentru a avea o viata fericita si a se simti impliniti din toate punctele de vedere.

Ei cauta in permanenta persoane pe care sa le ocroteasca, de care sa aiba grija pentru ca acesta este lucrul care ii multumeste pe deplin. Sunt si firi foarte inteligente si adesea agitate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc