Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul sirenelor

Inainte fiecare om pleca pe mare pentru c asa se obisnuia. de asemenea, se spune ca fiecare dintre acesti oameni aveau cate o sirena ocrotitoare ce ii pazea de furtuni si dezastre maritime. Horoscopul sirenelor de dezvaluie cateva secrete despre fiecare zodie in parte!

Acciona - Berbec

Aceasta sirena este una dintre zeitatile marii descoperite inca din cele mai vechi timpuri. Numele ei este de origine galica insa a fost laicizat de-a lungul timpului in momentul in care informatiile au fost actualizate.

Ceea ce transmite mai departe sirena Acciona este curajul, energia fizica, independenta si lupta pentru dreptate.

foto: sirena, Shutterstock

Belisama - Taur

Numele acestei sirene inseamna "cea inteligenta" si este zeita raurilor si a lacurilor, a focului si a luminii. Este una dintre cele mai importante zeite sub froma de sirena din toate timpurile.

Sirena Belisama transmite urmaselor ei loialitatea deosebita de care da dovada, tenacitate, rabdare nemasurabila si stabilitatea pe care o aduce de fiecare data cand se implica intr-o noua misiune.

Boann - Gemeni

Boann este sirena raului Boyne una dintre cele mai cunoscute zeitati ale apelor. Se spune despre ea ca era de o frumusete rar intalnita si reusea sa cucereasca orice barbat o privea o singura data.

Citește și:

Boann este una dintre zeitatile care comunica foarte bine si foarte usor cu cei din jur, are o inteligenta sclipitoare si uimeste prin capacitatea ei de a retine noi informatii.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc