Setari Cookie-uri

Horoscopul aborigenilor din Australia

Horoscopul aborigenilor din Australia si secretele ascunse ale acestora sunt acum dezvaluite. Afla si tu care este corespondentul zodiei tale in acest horoscop si descopera lucruri uimitoare!

In functie de luna in care te-ai nascut iti poti afla corespondentul zodiei in horoscopul aborigenilor din Australia, un horoscop special ce ne ofera informatii speciale cu privire la caracteristicile zodiei noastre.

Ianuarie - Oposum

Esti o persoana orientata catre detalii si nu iti scapa nimic din vedere aproape niciodata, iar datorita acestei caracteristici reusesti sa ajungi acolo unde ti-ai propus fara sa intampini greutati prea mari.

Ai un talent deosebit de liber si de cele mai multe ori prietenii apeleaza la tine pentru diverse servicii sau sfaturi in legatura cu domeniul profesional si cu eficientizarea metodei de lucru.

foto: femeie mistica, Shutterstock

Februarie - Liliac

Daca te-ai nascut in luna februarie, corespondentul zodiei tale in horocsopul aborigenilor din Australia este liliacul care te indeamna sa imbratisezi profesii precum invatamantul sau asistenta sociala datorita spiritului tau empatic.

Citește și:

Sensibilitatea ta te recomanda ca fiind un prieten de nadejde, un prieten ce nu va ezita nicio clipa sa isi ajute persoanele dragi.

Martie - Iepure de camp

Daca te-ai nascut in luna martie corespondentul zodiei tale este iepurele de camp ceea ce inseamna sa esti o persoana creativa si cu o imaginatie foarte bogata. Aceasta imaginatie este fructificata si de catre o capacitate extraordinara de a asimila informatiile.

Poti fi vazut de catre cei din jur precum un inger pazitor ce are in grija toate persoanele dragi si se asigura ca fiecare in parte este bine si ca nu ii lipseste nimic.

Citeste si Astrologie: Horoscopul Hawaian pentru toate zodiile

Aprilie - Caine Dingo

Cainele Dingo este un caine salbatic, dar asta nu are nicio legatura cu temperamentul persoanelor nascute in luna aprilie. Ceea ce transmite mai departe acest animal salbatic este independenta si abilitatea de soacializare.

Citește și:

Sunt persoane mereu pregatite pentru noi provocari si mereu pregatite sa ofere dragoste neconditionata celor apropiati.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc