Setari Cookie-uri

Horoscopul pe bune si nebune pentru sceptici

Cel mai sincer horoscop al defectelor pentru fiecare zodie

Horoscopul nu e pentru toata lumea pentru ca nu este o stiinta exacta si este deschis la interpretare. Cu toate acestea, e greu de ignorat faptul ca anumiti oameni au surprinzator de multe trasaturi in comun cu alte persoane nascute in aceeasi zodie. Coincidenta? Poate, dar unii dintre noi nu cred in coincidente.

Prin urmare, am intocmit astazi un horoscop al defectelor pentru fiecare zodie in parte, chiar daca ne place sau nu sa recunoastem.

Berbec

Nativii in Berbec sunt in stare sa accepte orice provocare, oricat de stupida si periculoasa, doar ca sa demonstreze ca pot. Ei sunt cei care se arunca mereu cu capul inainte si probabil ca de aici vine si numele zodiei. Ai nevoie de cineva ca sa alerge gol prin zapada? Suna un Berbec! Vrei pe cineva care sa faca glume proaste vecinilor in locul tau? Suna un Berbec. Nu au limite si nici nu se gandesc de doua ori inainte sa faca un lucru.

Citește și:

Pe de cealalta parte, daca te trezesti intr-o dimineata in mijlocul unei apocalipse zombie, sa zicem, atunci chiar ca trebuie sa suni un Berbec. Capacitatea lor imensa de a nu-si face griji precum si curajul nebun pot garanta supravietuirea.

horoscop defecte

foto shutterstock horoscop

Taur

La prima vedere, Taurul pare un om minunat si extraordinar, numai bun sa te casatoresti cu un astfel de nativ. Este atent, grijuliu, romantic, are un loc de munca foarte bun, ce sa mai, visul oricarei soacre!

Toate acestea chiar sunt asa insa doar pana la un anumit punct iar acesta este nesiguranta de sine transpusa intr-o gelozie obsesiva. Este singurul nativ care poate rivaliza cu succes la acest capitol cu Racii.

Unde mai pui ca Taurii au fixatii si nu ii scoti dintr-ale lor nici cu tancul. Iar atunci cand isi da seama ca au gresit, prefera sa se uite la tine cu ochi mari si luminosi, doar-doar il ierti inainte sa fie nevoit sa isi recunoasca vina.

Citește și:

Gemeni

Oricat de bun ai fi intr-un anumit domeniu, va exista un Geaman care se va crede mai bun decat tine pentru simplul motiv ca toata viata i s-a spus cat este de creativ si ingenios si minunat. Desigur ca un nativ in Gemeni poate fi o companie placuta dar nu m-as baza pe asta prea mult timp.

Are obiceiul sa nu te sune cu lunile sau anii apoi din senin, vrea sa te vada neaparat fix la o anumita ora, altfel se crapa pamantul in doua. Are o multime de prieteni, este mereu pus pe petreceri si stie sa se distreze. Daca vrei sa experimentezi cele mai nebune senzatii din viata ta fara sa tii seama vreun moment la ce pericole te expui, iesi intr-o seara cu nativii in Gemeni.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc