Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele in ceea ce priveste dragostea la inceput de toamna!

Citeste Horoscopul Dragostei si afla ce evenimente vor avea loc in viata ta amoroasa.

Horoscop Dragoste: Berbec

In luna septembrie berbecii se bucura de aparitia planetei Venus, planeta iubirii, in casa a VI-a care are ca principal punct de lucru conexiunea cuplului. Putem sa vorbim despre un proiect profesional la nivel de cuplu, sau pot lua nastere povesti de iubire la locul de munca existent.

Luna septembrie are multe surprize pentru cei nascuti in zodia berbecului, surprize placute ce atrag dupa sine mult mai multe responsabilitati in ceea ce priveste viata de cuplu.

foto: cuplu de indragostiti, Shutterstock

Horoscop Dragoste: Taur

Soarele si Venus se afla in casa taurilor luna aceasta asa ca nimic nu poate fi mai frumos. Caldura, pasiune, senzualitate si momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita sunt cuvintele ce caracterizezaa cel mai bine luna septembrie pentru nativii acestei zodii.

Citește și:

Luna sptembrie este o luna prielnica pentru ca cei nascuti in aceasta zodie sa isi redescopere sexualitatea, pasiunea si senzualitatea pe care intre timp le-au pierdut.

Horoscop Dragoste: Gemeni

Planeta Mercur este cea care are grija de sectorul dragostei in ceea ce priveste viata de cuplu a gemenilor in luna septembrie ceea ce inseamna ca viata sentimentala va fi in lumina reflectoarelor in perioada urmatoare si vor avea loc evenimente frumoase presarate de clipe deosebite.

Se pare ca acest inceput de toamna are roade bogate pentru viata de culpu a gemenilor si pentru buna functionare a acesteia.

Citeste si Astrologie: Compatibilitatea in cuplu in functie de elementul zodiei

Horoscop Dragoste: Rac

Relatia de cuplu se axeaza foarte mult pe comunicare si pe imbunatatirea acestei componente extreme de importanta pentru voi. Faceti schimb de idei, vorbiti despre planuri de viitor, despre cariera, despre un posibil angajament pe termen lung si alte lucruri importante.

Citește și:

O sa aveti parte de plimbari romantice pe malul lacului sau prin locuri nevizitate pana acum, locuri intime in care o sa aveti parte de clipe frumoase in doi.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc