Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul peruan din Nazca

Horoscopul peruan din Nazca este unul dintre cele mai speciale si mai deosebite tipuri de horoscop. Cu o interpretare absolut speciala si o legatura deosebita cu natura acest horoscop ne dezvaluie lucruri interesante despre fiecare zodie in parte.

Foto interior si prima pagina: femeie privind la cer instelat, Shutterstock

Berbec - Cainele

Despre caine se spune ca este cel mai bun prieten al omului si cel mai credincios. Acest dar il regasim si la cei nascuti in zodia berbecului: prietenie adevarata si loialitate. Pe langa aceasta principala caracteristica, regasim in temperamentul si in personalitatea berbecilor un curaj incredibil, un spirit independent si o energie fizica debordanta.

Taur - Mana

Mana inseamna uniune si ne spune despre nativii zodiei taur ca sunt persoane darnice cu cei din jur, reusind sa aiba foarte multi prieteni si sa ii tina foarte proape. In acelasi timp taurii sunt loiali, au o personalitate stabila si sunt foarte generosi.

Gemeni - Copacul

Copacul poate fi interpretat ca o constructie ca o structura foarte importanta ceea ce inseamna ca cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane muncitoare ce cauta toata viata sa construiasca ceea ce si-au propus. Pentru a putea face toate aceste lucruri gemenii au o capacitate incredibila de a invata lucruri noi si de a comunica in orice situatie.

Citește și:

Rac - Soparla

Soparla este considerata a fi o aducatoare de avertismente ceea ce poate fi un lucru bun de celea mai multe ori. Forma ei schimbatoare este un dar ce il transmite racilor care sunt capabili sa se schimbe in functie de situatiile in care se regasesc si in functie de lucrurile pe care le au de facut. De asemenea, nativii zodiei sunt persoane foarte sensibile ce au nevoie de atentie si dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc