Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul piratilor

Zodiacul marin pentru fiecare semn astrologic

Despre pirati se spune ca erau talhari nemilosi care jefuaiu vase si porturi, ucideau fara niciun regret, violau femei, luau ostatici si cereau rascumparari. Multe dintre acestea sunt perfect adevarate insa la fel de adevarat este si faptul ca in jurul vietii pe mare au aparut o sumedenie de mituri si superstitii, iar multe dintre acestea pot fi transpuse intr-un horoscop inspirat din elementele vietii de pirat.

Vela – Berbec

Vela este panza corabiei si o pune in miscare atunci cand vantul o umfla. Acesta este un simbol perfect pentru Berbecii temerari, iubitori de libertate. Atunci cand gasesc in ei suficient avant, pot pune in miscare un grup intreg de oameni sau macar insufletesc o petrecere.

Totusi, ei trec prin perioade lungi de acalmie si sunt dependenti de ceilalti. Ajung uneori sa nu le pese nici daca se sfarama lumea in jurul lor si daca se simt amenintati, pot da dovada de o cruzime rar intalnita.

Citește și:

foto shutterstock femeie pe plaja

Ancora – Taur

Asa cum arata si simbolul lor, Taurii sunt persoane ancorate in realitate si care stiu sa isi traiasca viata in echilibru. Spre exemplu, au o latura destul de pragmatica dar in acelasi timp, stiu sa fie oameni extrem de romantici. Ei vor face tot posibilul sa gaseasca o cale de mijloc intre profesie si familie.

Uneori, au obiceiul sa se inchida ei si sunt introvertiti. Cred cu tarie ca trebuie intotdeauna sa isi rezolve problemele singuri si se intampla foarte rar sa ceara ajutorul cuiva sau macar sa povesteasca ce ii doare, ca sa se mai elibereze.

Corsarul - Gemeni

Nava corsar era un tip de vas cu panze inarmat iar echipajul acestuia il folosea ca sa atace si sa jefuiasca vapoarele inamicilor. Nativii in Gemeni nu sunt oameni belicosi insa au abilitatea de a se descurca in orice situatie.

Citește și:

Atunci cand ii dai afara pe usa, ei sar pe geam si iti darama peretele cu totul.
Sunt plini de imaginatie si de veselie, au multi prieteni si sunt foarte joviali. De asemenea, ei sunt regii creativitatii si in fiecare dintre cei nascuti in Gemeni se ascunde un artist.

In dragoste, nu sunt neaparat foarte stabili si vor zbura dintr-o relatie in alta. Nici in topul fidelitatii nu intra insa doar pana cand isi vor intalni dragostea adevarata. In acest caz, vor pastra obiceiul flirtului insa nu vor merge mai departe.

Busola - Rac

Nativii in Rac sunt asociati cu busola pentru ca au nevoie permanenta de indrumare si atentie. Desi sunt oameni cu inteligenta nativa peste medie, Racii pur si simplu nu pot trai singuri.

Chiar daca in aparenta, au aere de conducatori, ei nu sunt foarte buni in ceea ce priveste luarea deciziilor sau asumarea responsabilitatilor. De aceea, nativii acestei zodii se simt cel mai bine acasa, cu familia si partenerul de cuplu.

Citește și:

Mai mult de atat, se vor simti impliniti abia atunci cand isi vor intalni sufletul pereche si isi vot inemeia propria familie.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc