Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de Don Juan

Cuceritorii zodiacului sunt acei barbati carora nu le poti rezista oricat de mult ai incerca. Culmea este ca nu fac nimic deosebit prin care sa iasa in evidenta ci pur si simplu iti transmit ceva prin intermediul privirii.

Unii barbati pur si simplu se nasc cu acest dar al seductiei si parca au ceva aparte de toate femeile trag la ei. Nu este nevoie decat de o privire sau un simplu gest si femeile le cad imediat in plasa.

Partea buna este ca odata ce ai intalnit un astfel de barbat ar fi bine sa tii cu dintii de el pentru ca vei avea multe de castigat. Partea mai putin buna este ca s-ar putea sa ii fuga ochii prea mult si tie sa nu iti placa lucrul asta.

foto: barbat frumos, Shutterstock

1. Barbatul Rac

Barbatul rac o sa iti acorde o atentie deosebita si pentru el o sa ii fii lumina ochilor. Intotdeauna va incerca sa fie la dispozitia ta ori de cate ori vei avea nevoie de ajutorul lui si va face asta pentru ca te pune mai presus de orice. Din momentul in care incepi o relatie cu un barbat rac, acesta te considera familia lui de care trebuie sa siba grija intr-un mod deosebit de frumos.

Citește și:

Vei fi rasfatata, alintata, apreciata si iubita. La randul tau, va trebui sa ii oferi aceleasi lucruri si uneori mai mult pentru ca orgoliul lui de barbat trebuie cumva gadilat.

Citeste si: Horoscop: Top 5 zodii de barbati romantici

2. Barbatul Leu

Barbatul leu este o adevarata aparitie pentru ca este un barbat incredibil de sexy in mod deosebit prin atitudine. Leul este optimist si are foarte multa iubire de oferit, iar daca intalneste femeia potrivita o va trata ca pe o regina punandu-i lumea la picioare.

In schimb va avea nevoie de multa afectiune si din partea ta, de dragoste si atentie. Trebuie sa simta ca este unicul barbat din viata sa si ca nu ai mai avea ochi pentru altcineva. In acest fel, viata alaturi de un barbat leu este minunata.

3. Baratul Balanta

Barbatul balanta este un barbat elegant, cunoaste bunele maniere si este foarte politicos semanand cu un veritabil gentleman. Acest lucru le impresioneaza pe majoritatea reprezentantelor sexului frumos si se simt pe loc atrase de acest nativ cu totul deosebit.

Citește și:

El va aprecia mereu femeile elegante, diplomate, cu simtul umorului si foarte delicate in acelasi timp. Daca va avea femeia potrivita langa el, barbatul balanta va avea grija ca acesteia sa nu ii lipseasca nimic si sa fie cea mai fericita femeie din lume.

Citeste si: 5 Zodii de femei seducatoare

4. Barbatul Scorpion

Barbatul scorpion are o tactica inconfundabila de a le impresiona pe cele care tanjesc dupa privirea lui. Le tachineaza in cel mai placut mod posibil in care nu te-ai putea supara vreodata pe el. Adauga un strop de simt al umorului de cea mai buna calitate si totul este perfect.

Mai mult de atat, el iti va fi cel mai bun prieten, iti va fi frate, tata si confident, cel mai bun iubit si un amant extraordinar. Te va trata precum o printesa si te va alinta in cele mai frumoase moduri posibile in care nu ai avea cum sa nu te indragostesti de el.

Citește și:

5. Barbatul Varsator

Barbatul Varsator este unul dintre cei mai speciali nativi ai zodiacului pentru ca este dominat de o originalitate pe care nu o vei intalni la nimeni altcineva. Te va cuceri prin creativitatea lui si prin replici pe care nu le-ai mai auzit niciodata. Va crea momente speciale doar pentru voi doi si te vei simti in al noualea cer.

Te va purta pe cele mai inalte culmi ale fericirii si ale placerii astfel incat nu vei mai avea niciodata ochi pentru un alt barbat. Toate acestea se vor intampla, desigur, daca va avea norocul sa isi intalneasca printesa din vis.

Citeste si: Top 5 zodii materialiste

foto prima pagina: barbat atragator, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc