Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul vechi romanesc

Secretele zodiei tale le dezvaluie zodiacul vechi romanesc! Vezi aici despre ce este vorba!

Zodia Tapului - Ianuarie

Incapatanarea tapului poate duce pana la indaratnicie de cele mai multe ori, dar in acelasi timp nativului nu ii lipseste curajul si ambitia cu care reuseste sa faca o gramada de lucruri pe care si le propune de-a lungul timpului.

Tapul este o persoana muncitoare, sarguincioasa si cu o incapatanare incredibila de a muta si muntii din loc de cele mai multe ori doar pentru a-si satisfice unele mofturi sau pentru indeplinirea unei sarcini importante.

foto: femeie tanara si frumoasa, Shutterstock

Zodia Udatorului – Februarie

Zodia udatorului corespunde celor care s-au nascut in luna februarie si ne dezvaluie despre acestia lucruri foarte interesante. Se spune ca sunt persoane vorbarete, ca le place sa ii ajute pe cei din jur si ca niciodata nu te lasa la greu.

In acelasi timp sunt persoane realiste care isi cunosc foarte bine limitele si nu incearca sa le incalce niciodata. Stiu sa se gospodareasca si sa isi dramuiasca cheltuielile astfel incat niciodata sa nu le lipseasca nimic. Sunt oameni sociabili si le place sa fie cat mai naturali.

Citește și:

Zodia Pestilor - Martie

Se spune despre cei nascuti in luna martie ca sunt nascuti sub semnul pestilor si ca acesta este simbolul ce le dicteaza personalitatea. Se mai spune despre acestia ca sunt persoane corecte ce tin foarte mult la adevar si nu agreeaza minciuna si inselaciunea.

O persoana nascuta in aceasta zodie stie foarte bine sa se descurce si sa ajunga acolo unde vrea fara sa fie nevoit sa invete toata viata. Este atenta la detalii si nimic din ceea ce este important nu ii scapa.

Zodia Berbecului - Aprilie

Berbecii sunt indrazneti si foarte incapatanati asa cum le sta lor cel mai bine. Sunt ambitiosi si se arunca cu capul inainte fara sa aiba vreun regret sau vreo urma de parere de rau. Le place sa experimenteze si sa se aventureze de cate ori au ocazia.

Isi traiesc viata la intensitate maxima si reusesc sa surprinda ce este mai bun in absolut orice lucru cu care intra in contact. Ar trebui ca si celelalte zodii sa preia macar un strop din curajul berbecilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc