Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul vechi romanesc

Secretele zodiei tale le dezvaluie zodiacul vechi romanesc! Vezi aici despre ce este vorba!

Zodia Fecioarei - Septembrie

Fecioara este o fire rabdatoare si foarte calculata, de aceea atentia ii va fi indreptata catre stiintele realiste unde isi va desfasura si activitatea profesionala care se va dovedi una de succes dupa o munca sarguincioasa.

In ceea ce priveste viata de familie, tine foarte mult la traditii si tine ca acestea sa fie respectate. Isi va respecta familia si o va pune mai presus de orice pentru ca asa este normal in conceptia fecioarei.

Zodia Cumpenei - Octombrie

Cei nascuti in zodia cumpenei sunt persoane care stiu sa se faca placute si sa intre pe sub pielea celor din jur pentru ca sunt sociabile si sufletiste. Iubitoare din fire, ele vor fi mereu alaturi de cei dragi cu toata inima si cu toata decschiderea lor.

Se poate intampla sa fie nehotarate, insa de cele mai multe ori stiu exact ce au de facut si nu se dau in spate de la nicio provocare pe care o primesc.

Citește și:

Zodia Scorpiei - Noiembrie

Dupa cum suna denumirea acestei zodii ne putem gandi ca avem sa intalnim poersoane distrugatoare, rele si dusmanoase insa lucrurile nu stau deloc asa. Sunt foarte zambarete, vesele si mereu gata sa ajute. Sunt insa incapatanate si foarte indaratnice cand vine vorba de apararea propriilor idei.

Muncesc pe rupte pentru a ajunge acolo unde isi doresc si unde isi propun si de cele mai multe ori au succesul asigurat. Le place sa se inconjoare de veselie si de oameni frumosi.

Zodia Arcasului - Decembrie

Arcasul este unul dintre cei mai indrazneti nativi si unul dintre cei mai siguri pe propriile forte. Acest lucru ii face sa reuseasca mereu ceea ce si-au propus si sa nu se dea batuti niciodata atunci cand intampina diferite greutati in drumul vietii.

Sunt iubitori de frumos si de natural asa ca nu isi vor complica viata ci vor trai dupa simplele reguli ale naturii.

Citește și:

foto prima pagina: fata tanara in port popular romanesc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc