Setari Cookie-uri

Astrologie: Toamna lui Neptun retrograd - cum iti afecteaza zodia

Efectele lui Neptun retrograd pentru toate zodiile

Adeseori trecuta cu vederea, Neptun este o planeta puternica. Atunci cand in astrograma individuala apare in misare retrograda la momentul nasterii, arata un individ cu puteri care depasesc sfera normalului. De regula, persoanele marcate de aceasta planeta au trecut printr-o sumedenie de viati anterioare, sunt inclinate catre ocult si paranormal iar uneori pot fi inzestrate cu darul retromemoriei

In 2014, Neptun isi incepe perioada retrograda in Pesti din vara si isi va relua traseul obisnuit pe 16 noiembrie. Pana atunci, toate zodiile vor simti din plin influenta sa. Planeta este in stransa corelatie, asa cum spuneam mai sus, cu paranormalul si cu magia. Si cum orice bun magician trebuie sa fie si iluzionist, Neptun se va juca destul cu mintile noastre.

foto shutterstock portret de femeie

Berbec

In aceasta perioada, nativii in Berbec vor avea tendinta sa isi supraevalueaza puterile de munca si resursele de energie. De aceea, vor obosi mai repede decat au estimat initial. In acelasi timp, orgoliile lor vor atinge cote alarmante si sunt mai sensibili ca de obicei la acest aspect.

Citește și:

Comportamentul lor poate da nastere unor zvonuri neplacute si se pot trezi in situatia de a se apara de acuzatii absolut nefondate, generate cel mai probabil de acelasi orgoliu de care va spuneam mai sus. De asemenea, trebuie sa aiba mai multa grija la starea lor de sanatate pentru ca sunt predispusi la probleme cu articulatiile.

Taur

Influenta lui Neptun retrograd se resimte cel mai puternic in sfera relatiilor personale, nu atat in viata amoroasa cat ceea ce priveste relatiile de prietenie. Este foarte posibil sa cunoasca oameni noi cu care simt ca pot lega prietenii. Insa pentru ca Neptun este un iluzionist, acese peroane noi din vietile Taurilor pot avea intentii ascunse.

In ceea ce priveste legaturile mai vechi, vor trece printr-un moment de cumpana spre sfarsitul lunii septembrie. Este foarte important pentru ei sa nu se lase pacaliti de aparente si sa asculte cu rabdare ca sa nu traga concluzii gresit.

Citește și:

Gemeni

Nativii in Gemen vor fi influentati in mod special pe plan profesional. Cel mai probabil, se vad nevoiti sa isi reevalueaza optiunile si sa se gandeasca foarte bine la resursele de energie de care dispun. Au nevoie de un element de noutate in vietile lor, ceva care sa ii tina inca in priza si care sa necesite un efort de creativitate si inventivitate.

In acelasi timp, au sanse considerabile sa isi schimbe domeniul de activitate iar daca isi vor asuma acest risc, au sanse mari de reusita. In orice caz, perioada imediat urmatoare este un punct de cotitura pentru cei nascuti in Gemeni.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc