Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul complet al lunii octombrie

In ceea ce priveste horoscopul lunii octombrie, acesta se concentreaza asupra relatiilor fie ele profesionale, de cuplu, familiale sau de prietenie. Se pune accent pe dezvoltarea lor, dar mai ales pe dezvoltarea profesionala cu care fiecare zodie se confrunta in luna octombrie.

Horoscop Berbec: Previziuni pentru luna octombrie

In ceea ce priveste dragostea, luna octombrie se anunta o luna plina de momente frumoase si romantice petrecute alaturi de persoana iubita. Dragostea este peste tot in ceea va priveste si toate lucrurile par sa mearga atat de bine.

Din punct de vedere al carierei, luna octombrie este luna in care dezvoltarea profesionala cunoaste o ascensiune foarte importanta, lucru asteptat de ceva timp prin prisma muncii asidue depusa in ultima perioada.

foto: fata frumoasa, Shutterstock

Sanatatea trebuie un pic ocrotita si o atentie sporita la afectiunile sezoniere.

Horoscop Taur: Previziuni pentru luna octombrie

Luna octombrie este pentru tauri una dintre cele mai bune luni ale anului 2014, luna in care toate lucrurile merg conform planurilor. In ceea ce priveste setorul cuplului se intrevad cateva schimbari majore la acest nivel insa nimic sigur.

Citește și:

Cariera profesionala este in centrul atentiei in luna octombrie pentru ca putem aduce vorba unor noi proiecte sau a unor schimbari majore care se dovedesc a fi extreme de avantajoase din toate punctele de vedere.

Singurul lucru ce le poate da batai de cap taurilor in luna octombrie este stresul care vine la pachet cu oboseala si multa agitatie.

Horoscop Gemeni: Previziuni pentru luna octombrie

Exact cand credeai ca norocul in dragoste te-a parasit, se intampla ceva si lucrurile intra pe un fagas normal si plin de surprize. Provocarile sunt la tot pasul asa ca nu vei avea cand sa te plictiesti, dar trebuie sa fii cu ochii in patru pentru ca adevarata dragoste sta la panda cum stie ea mai bine.

Luna octombrie este considerata luna proiectelor si a colaborarilor pentru ca se anunta o luna foarte agitata in ceea ce priveste cariera profesionala, insa vorbim despre o agitatie benefica ce poate aduce multe realizari profesionale.

Citește și:

Se va evita suprasolicitarea fizica si se va opta pentru o odihna optima.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc