Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Zodia amantului ideal

Libidoul si comportamentul sexual al fiecarei zodii

Horoscop sexual Balanta

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte sensibile la nevoile partenerilor insa, uneori, in ciuda caracterelor frumoase ale Balantelor, pot fi egoisti fara sa isi dea seama. De regula, privesc sexul ca pe o experienta fizica ca trebuie sa intareasca o legatura spirituala si poate de aceea, nu au prea multe aventuri amoroase.

Au imaginatie, se aprind destul de repede insa partenerii trebuie sa tina pasul cu ei pentu ca focurile lor se sting la fel de usor pe cat au pornit. Primul semn ca relatia alaturi de o Balanta nu mai merge este lipsa activitatii sexuale. In mod normal, acesti nativi au un libidou mare insa este alimetat in principiu de sentimentele pe care le au fata de partener.

Horoscop sexual Scorpion

Nativii in Scorpion sunt printre cei mai pasionali oameni din zodiac. Au personalitati puternice, misterioase care functioneaza ca un magnet pentru parteneri. Nu se implica foarte usor in relatii si putini dintre ei mai cred in casatorie insa indoiala lor in ceea ce priveste dragostea nu ii impiedica sa aiba vieti sexuale intense.

Citește și:

Au numerosi parteneri si, chiar daca nu sunt foarte romantici, Scorpionii in pat sunt amanti extraordinari. Uneori pot fi agresivi si alteori, foarte, foarte rar pot da semne de sensibilitate. Dar sunt intotdeauna suprinzatori si fac o datorie de onoare din satisfacerea partenerilor.

Horoscop sexual Sagetator

Persoanele nascute in acest semn nu pun foarte mare pret pe o viata sexuala activa daca aceasta nu este bazata in primul rand pe sentimente. Pentru a ajunge la intimitatea fizica alaturi de un partener, au nevoie sa stabileasca o conexiune emotionala profunda. Abia apoi se vor simti suficient de bine incat sa renunte la inhibitii.

De regula, Sagetatorii stiu sa imbine pasiunea cu romantismul si vor avea grija in primul rand de nevoile celeilalte persoane. Sunt atrasi de oamenii inteligenti cu care pot purta discutii lungi si care sa ii incite in primul rand din punct de vedere intelectual. Chiar daca in aparenta, acesti nativi sunt foarte blajini, in pat lucrurile se schimba complet si pot fi dominatori.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc