Setari Cookie-uri

Astrologie: Puterea magica a zodiei tale

Care este talentul tau paranormal in functie de semnul astrologic

Rac

Putere magica: clarviziunea

Racii sunt printre cele mai sensibile zodii la influenta astrelor. Si cum ei se afla sub semnul Lunii, orice fiecare miscare a acesteia se va simti direct in starile de spirit ale acestor nativi. In plus, conexiunea lor cu Selena le ofera o intuitie fabuloasa care da gres rareori. Sunt usor instabili din punct de vedere emotional si se vor simti echilibrati abia dupa ce isi vor intemeia o familie.

Aceasta intuitie a lor este una dintre cele mai mici dovezi ale puterii lor supranaturale. De regula, acest talent se manifesta puternic la oamenii cu chakra Ajna foarte activa pentru ca functioneaza ca un receptor la mesajele din Univers, in special in ceea ce priveste posibilitatile din viitor.

Totusi, chiar si in cazul unui astfel de talent potent, nativii in Rac trebuie sa tina cont de faptul ca toate aceste mesaje sunt posibilitati, nu realitati care se vor intampla cu exactitate.

Citește și:

Leu

Putere magica: potentarea energiei sexuale

Leii sunt semne de foc. Acest lucru inseamna ca sunt persoane foarte pasionale, muncitoare si intense in sentimente. Sunt prietenosi dar uneori, orgoliul lor fara masura poate dauna acestor relatii. Simt intotdeauna nevoia de atentie iar in copilarie, in mod special, sunt extrem de rasfatati si capriciosi.

Pe masura ce se maturizeaza, Leii devin constienti de energia pe care o emana si felul in care pot controla oamenii din jur daca se folosesc de senzualitate si de sexualitate. Daca isi vor folosi energia sexuala atat de potenta la ei doar in scopuri benefice, isi vor gasi foarte usor sufletul pereche.

In caz contrar, aceasta forta ii poate macina din interior si ii poate conduce pe calea viciilor. Desi se manifesta mai subtil decat alte forme de talente supranaturale, energia sexuala scapata de sub control poate fi mai puternica.

Citește și:

Fecioara

Putere magica: vindecarea

Caracteristicile persoanelor nascute in Fecioara se apropie de cele ale Taurilor. Au aceeasi deschidere si dragoste catre oameni dar nativii Fecioarei sunt mai realisti si mai lipsiti de romantism. Pe de cealalta parte, sunt mult mai siguri pe ei, mult mai organizati si mai echilibrati din punct de vedere emotional.

De aceea, puterea de vindecare se manifesta mai subtil in cazul Fecioarelor. Inainte de orice, trebuie sa dovedeasca o inclinatie nativa catre spiritualitate si sa isi depaseasca prejudecatile.

In al doilea rand, pentru acesti nativi este absolut vitala o conexiune sufleteasca trainica si stabila cu persoana asupra careia incearca sa isi exercite acest talent.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc