Setari Cookie-uri

Astrologie: Puterea magica a zodiei tale

Care este talentul tau paranormal in functie de semnul astrologic

Capricorn

Putere magica: retromemoria

Persoanele nascute in Capricorn sunt bine ancorate in realitate. Desi sunt zodii de pamant, le lipsesc atat romantismul evident al Taurilor cat si organizarea Fecioarelor. In schimb, sunt oameni extrem de ambitiosi, competitivi si poseda inteligenta necesara pentru a-si atinge toate scopurile.

In aparenta, sunt reci si distanti insa tanjesc dupa dragoste. Ascunda, insa, acest lucru cu atat de multa pricepere incat ajung sa se convinga chiar si pe ei ca nu au nevoie de iubire.

Acesti oameni au datorii karmice destul de mari si, prin urmare, au trecut prin multe vieti anterioare. De aceea, ei au capacitatea de a-si aminti fragmente din aceste existente trecute. Acestea se manifesta prin sentimente dese de deja-vu sau vise din alte epoci pe care nu si le pot explica in mod constient.

Varsator

Putere magica: precognitia

Nativii in Varsator sunt persoane care traiesc intotdeauna cu un pas inaintea tuturor. Isi planifica foarte atent viitorul si sunt fascinati de orice inseamna nou, inclusiv din punct de vedere tehnologic.

Citește și:

Toate actiunile pe care le intreprind in prezent sunt calculate astfel incat sa dea rezultate bune pe termen lung. Chiar daca sunt temerari si isi asuma riscuri mari, cumpanesc foarte bine toate optiunile pe care le au la dispozitie inainte sa ia o decizie.

Aceasta planificare atenta a viitorului este de fapt o forma de manifestare a talentului supranatural pe care il au Varsatorii. Acesti nativi intuiesc pur si simplu ce urmeaza sa li se intample si stiu sa actioneze din timp. Atunci cand talentul este mai dezvoltat, mesajele din viitor se transpun in imagini vii primite in timpul somnului.

Pesti

Suflete indigo

Pestii sunt cei mai spirituali oameni din zodiac. In acelasi timp, sunt cei mai sensibili din punct de vedere emotional. Ei au nevoie in jurul lor doar de persoane cu suflete curate si intentii bune. Uneori se pot lasa pacaliti de persoane malitioase insa nu fac acest lucru din naivitate ci din bunatatea lor si din obiceiul de a vedea mereu partile frumoase ale celorlalti.

Citește și:

Desi nu au o anumita putere magica, despre Pesti se spune ca este zodia sufletelor indigo: sub acest semn se nasc oamenii care nu au datorii karmice, cu spirite pure si care nu au trait nicio viata anterioara.

Menirea lor pe pamant este sa ii ajute pe ceilalti sa isi implineasca destinele si atunci cand vor savarsi acest lucru, vor trece intr-un plan superior, fara sa treaca prin alt ciclu de incarnare.

foto prima pagina shutterstock femeie cu trandafir

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc